2014-02-04 13:20:17
Φωτογραφία για ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΜΒΟΛΙΜΗΣ 17ης ΑΓ. ΤΗΣ Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ Η NOVA
Το πρόγραμμα μεταδόσεων της εμβόλιμης 17ης αγωνιστικής της Basket League ανακοίνωσε η Nova.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η εμβόλιμη 17η αγωνιστική της Basket League έρχεται με σημαντικούς αγώνες στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου στις 16:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μέσα από το Novasports 3 τον αγώνα Απόλλων Πατρών - ΠΑΟΚ και στις 18:30 επίσης μέσα από το Novasports 3 το παιχνίδι ΑΕΝΚ Δημουλάς - Πανιώνιος.

Στην Πάτρα, ο τοπικός Απόλλων υποδέχεται τον ΠΑΟΚ με τις δύο ομάδες αναζητούν το ροζ φύλλο αγώνα στην προσπάθεια που κάνουν για να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους θέση. Στο άλλο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο κλειστό της Κηφισιάς και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, η ΑΕΝΚ Δημουλάς θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο.

Η αγωνιστική δραστηριότητα θα ολοκληρωθεί με την εκπομπή «Ώρα για μπάσκετ» με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου αμέσως μετά το τέλος της «Ώρας των Πρωταθλητών» στα Novasports 1 & Novasports 1 HD με πλούσιο ρεπορτάζ από όλους τους αγώνες, αποκλειστικές συνεντεύξεις, καλεσμένους και έγκυρα σχόλια.


Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων στα κανάλια Novasports:

Πέμπτη 6/2 16:00 Απόλλων Πατρών - ΠΑΟΚ, Novasports 3, σε περιγραφή του Γιώργου Συρίγου και ρεπορτάζ του Γιώργου Μαρκόπουλου και audio από το Novasports.gr

Πέμπτη 6/2 18:30 ΑΕΝΚ Δημουλάς - Πανιώνιος, Novasports 3, σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα και ρεπορτάζ του Δημήτρη Ματίκα
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ