2012-04-18 01:09:07
Φωτογραφία για Το κρυφό χαρτί της ΝΔ
Στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα της Νέας Δημοκρατίας, ο Αντώνης Σαμαράς παρουσίασε τους κεντρικούς άξονες της προεκλογικής τακτικής που θα ακολουθήσει η Συγγρού, προκειμένου να... πλησιάσει τον στόχο της αυτοδυναμίας, που σύμφωνα με τον Γιάννη Μιχελάκη αποτελεί εθνική επιταγή, για να βγει η Ελλάδα από την κρίση.

Ο Αρχηγός της σημερινής Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, παρουσίασε την Εκτελεστική Εκλογική Επιτροπή υπό τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, και με τη συμμετοχή των Μενέλαου Δασκαλάκη, Λευτέρη Ζαγορίτη, Φίλιππου Ταυρή, Ανδρέα Παπαμιμίκου, Λεωνίδα Κουρή, Κώστα Ζωντανού και Δημήτρη Καραγκούνη, και ζήτησε και πάλι από τον ελληνικό λαό «καθαρή εντολή», προκειμένου να κυβερνήσει με λυμένα τα χέρια.

Ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε ότι αυτό που χρειάζεται η Ελλάδα είναι ισχυρή εντολή και κυβερνητική σταθερότητα, για να εφαρμόσει η Νέα Δημοκρατία απερίσπαστη το πρόγραμμά της, και να μην διαπραγματεύεται κάθε στιγμή, σε κάθε βήμα, με εκείνους που έβαλαν την Ελλάδα στην κρίση.


«Η Ελλάδα μπορεί και θα καταφέρει», ήταν το κεντρικό πολιτικό μήνυμα που εξέπεμψε και πάλι ο Αντώνης Σαμαράς, αποκαλύπτοντας και το κρυφό χαρτί της Νέας Δημοκρατίας, στις πρόωρες εκλογές της 6ης Μαϊου: Σχεδόν οι μισοί από τους υποψηφίους που θα απαρτίσουν τα ψηφοδέλτια της γαλάζιας Παράταξης είναι νέοι, και δεν έχουν εκτεθεί ξανά στη λαϊκή ετυμηγορία.

Με έμφαση στη νεολαία καθώς και σε νέους επιστήμονες, η Νέα Δημοκρατία επιχειρεί μια πρωτοφανή για κόμμα εξουσίας ανανέωση του πολιτικού δυναμικού της. Και προσδοκά φυσικά ότι η κοινωνία θα ανταποκριθεί θετικά, στις πλέον κρίσιμες εκλογές των τελευταίων ετών.statesmen.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ