2014-02-04 23:05:09
Φωτογραφία για 7 σημάδια που δείχνουν πως έχεις μια φυσιολογική σeξουαλική ζωή
Με τον καιρό αποκτάς ορισμένες συνήθειες οι οποίες πολλές φορές σε τρομάζουν και νομίζεις ότι κάτι δεν πάει  καλά στην σeξουαλική σου ζωή Οι παρακάτω καταστάσεις συμβαίνουν σε πολλούς ανθρώπους και κάθε άλλο παρά αφύσικες είναι:

Δεν κάνεις σeξ πολύ συχνά

Δεν υπάρχει συγκεκριμένος κανόνας για το πόσο ή πότε θα κάνεις σeξ. Αυτό ποικίλει ανάλογα με τον χαρακτήρα και την επιθυμία του ανθρώπου. Αν λοιπόν κάνεις σeξ και όλα πάνε πολύ καλά αλλά λόγω διάφορων άλλων κολλημάτων δεν συνευρίσκεστε συχνά, δεν πρέπει να ανησυχείς καθόλου.

Βλέπετε μαζί πορνό για να «μπείτε στο κλίμα»

Αν αυτός είναι ο τρόπος για να έρθετε πιο κοντά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Απολαύστε το σeξ όπως εσείς νομίζετε.

Έχεις ελεύθερη σχέση

Αν συμφωνείτε και οι δύο να έχετε μια ελεύθερη σχέση χωρίς να υπάρχουν περαιτέρω δεσμεύσεις μπορείτε να το κάνετε. Απλά πρέπει να συμφωνείτε και οι δύο σε αυτό και να τηρείτε τις απαραίτητες προφυλάξεις μιας και είναι πιθανό να έχετε επαφές και με άλλα άτομα Να μιλάς βρώμικα

Στο συγκεκριμένο θέμα το πρόβλημα υπάρχει μόνο αν το ένα πρόσωπο θέλει πιο ρομαντικές στιγμές και δεν του αρέσουν τα βρώμικα λόγια. Αν όχι μπορείτε άνετα να παίξετε το παιχνίδι σας χωρίς κανένα απολύτως φόβο.

Θέλετε να κάνετε σeξ δημοσίως

Δεν είναι αφύσικο αν νιώθεις κάτι τέτοιο. Απολαύσετε φανταστικό σeξ με τις αισθήσεις να έχουν χτυπήσει κόκκινο…

Χρησιμοποιείς eρωτικά παιχνίδια

Τα ερωτικά παιχνίδια βοηθούν πολύ ώστε να σου χαρίσουν επιπλέον ευχαρίστηση στο κρεβάτι, οπότε μην διστάσεις να τα συμπεριλάβεις στο πρόγραμμά σου.

Θέλεις να πιεις ένα ή δύο ποτά πριν το σeξ

Το ποτό, σε λογικά πλαίσια πάντα, είναι ικανό να σε χαλαρώσει και να σε κάνει να αισθανθείς πιο άνετα και πιο οικεία. Αν αυτό σου εγγυάται ότι θα περάσετε μια υπέροχη βραδιά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Πρέπει να προσέχεις όμως να μην το παρακάνεις γιατί μετά θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα. Ένα ποτάκι, άντε δύο, είναι μια χαρά!

Να θυμάσαι ότι, οτιδήποτε κάνει τους δυο σας να περνάτε όμορφα χωρίς να δημιουργεί ενόχληση σε κάποιον άλλο είναι απόλυτα φυσιολογικό, γι αυτό δεν πρέπει να ανησυχείς για τίποτα! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ