2014-02-05 00:06:28
Φωτογραφία για ΜΙΤΣΕΛ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ : ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ!
Ο Μίτσελ μίλησε στους παίκτες του στο περιθώριο της σημερινής προπόνησης, ξεκαθαρίζοντάς τους πως περιμένει από εκείνους καλό πρόσωπο κόντρα στον Πανιώνιο.

Το... μήνυμα του Ισπανού τεχνικού προς τους ποδοσφαιριστές του ήταν πως... «περιμένω από εσάς μεγάλη προσοχή, σοβαρότητα και προσήλωση για τον αγώνα που έχουμε με τον Πανιώνιο. Κανένα παιχνίδι στο πρωτάθλημα δεν είναι εύκολο και θα πρέπει όλοι μας να το καταλάβουμε αυτό στο 100%. Από εσάς θέλω να δω μία καλή εικόνα στον αγωνιστικό χώρο σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης».

Ο Μίτσελ υπολογίζει ιδιαίτερα τον Πανιώνιο και έριξε βάρος στο πρώτο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης, όπου περιμένει εγρήγορση, πίεση, καλά τρεξίματα και σωστή κυκλοφορία της μπάλας από τους παίκτες του.

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων μετέφερε προς την ομάδα ότι δεν θέλει με τίποτα να ξαναδεί ημίχρονα όπως το πρώτο με τον Παναιτωλικό. Άλλωστε το πρώτο 45λεπτο με τους Αγρινιώτες ήταν και ο λόγος που έριξε... γκάζια στους ποδοσφαιριστές του.

Ο Ισπανός τεχνικός διευκρίνιζε άλλωστε προς πάσα κατεύθυνση πως θέλει να βλέπει στο γήπεδο παίκτες που να παλεύουν με όλες τους τις δυνάμεις από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό, μην υποτιμώντας κανέναν αντίπαλο.

Επίσης έχει και στο μυαλό του και τον κόσμο που πηγαίνει στο Καραϊσκάκη, καθότι επιζητά να βλέπει καλό ποδοσφαιρικό θέαμα και να μπορεί να ευχαριστιέται το παιχνίδι που παρακολουθεί.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ