2014-02-05 01:10:07
Φωτογραφία για Ανοιχτή πρόσκληση για έλεγχο στα Σφαγεία του Δήμου Αλμυρού
Ανοιχτή πρόσκληση σε κάθε κτηνοτρόφο, έμπορο κρεάτων ή απλό πολίτη να ελέγξει τα οικονομικά των δημοτικών σφαγείων Αλμυρού, απηύθυνε χθες, ο αντιδήμαρχος, Αθ. Σαρρής, στον απόηχο της καταγγελίας του δημοτικού συμβούλου, Δημ. Εσερίδη, ότι χρεώνονται ζυγιστικά και δεν δίνονται αποδείξεις.

Ο κ. Σαρρής σε δηλώσεις του στον «Τ», χαρακτήρισε απαράδεκτες τις κατηγορίες, υπογραμμίζοντας ότι τα σφαγεία λειτουργούν πέρα για πέρα νόμιμα και προκάλεσε όποιον πολίτη επιθυμεί να κάνει έλεγχο στα ταμεία της επιχείρησης.

«Ακόμη και για το λεπτό του ευρώ εκδίδονται αποδείξεις», σημείωσε με έμφαση ο κ. Σαρρής, αντικρούοντας τις κατηγορίες ότι οι κτηνοτρόφοι χρεώνονται ζυγιστικά χωρίς να λαμβάνουν τις νόμιμες αποδείξεις.

Μάλιστα ο ίδιος επανέλαβε ότι είναι προς όφελος των κτηνοτρόφων της περιοχής η λειτουργία των δημοτικών σφαγείων, δεδομένου ότι συγκρατούν τις τιμές, προσφέροντας ταυτόχρονα ποιοτικές υπηρεσίες.

Ο κ. Σαρρής κάλεσε τους κτηνοτρόφους να στηρίξουν τα δημοτικά σφαγεία, τα οποία σκοπό έχουν την εξυπηρέτησή τους και τα έσοδά τους είναι ανταποδοτικά.
almyrosinfo.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ