2014-02-05 09:06:45
Φωτογραφία για Ολυμπιακός: Με Πέρεζ η αποστολή για Πανιώνιο!
Στην αποστολή του Ολυμπιακού για πρώτη φορά, μετά την μεταγραφή του βρίσκεται ο Ερνάν Πέρεζ, ενώ αντίθετα, εκτός έμειναν Μανιάτης, Μανωλάς και Μπονγκ.

Ο Παραγουανός μεσοεπιθετικός έκανε την Δευτέρα (3/2) την πρώτη του προπόνηση με τα «ερυθρόλευκα» και την επόμενη άκουσε το όνομά του μεταξύ των εκλεκτών του Μίτσελ για την αναμέτρηση της Τετάρτης (5/2) με τον Πανιώνιο στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αντίθετα, ο Ισπανός προπονητής «έκοψε» τους Μανιάτη, Μανωλά, Μπονγκ και Τόρες, τον Κάρολ που δεν υπολογίζεται, αλλά και τους Φουστέρ και Βαλντέζ, οι οποίοι συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασής τους, καθώς προέρχονται από τραυματισμούς.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή είναι οι: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Χολέμπας, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Πελέ, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σέποβιτς, Πέρεζ.

Όσον αφορά στην προόνηση, οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους, την Τρίτη (4/2) με μία απογευματινή προπόνηση, στην οποία δούλεψαν στην κατοχή της μπάλας και την ανάπτυξη του παιχνιδιού, ενώ ολοκλήρωσαν με διπλό με έμβαση στην τακτική.

Συντάκτης: Γιώργος Κυριακόπουλος
notosspor
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ