2014-02-05 10:14:07
Φωτογραφία για ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΙΑΝΕΙ... ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ Ο ΛΑΖΙΤΣ
Στο Ρέντη υποδέχονται σήμερα τον Μπόμπαν Λάζιτς, ο οποίος αρχίζει προπονήσεις με τον Ολυμπιακό με στόχο να πείσει ότι αξίζει να κάνει το καλοκαίρι συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους.

Ο 20χρονος Ολλανδοβόσνιος εξτρέμ θα ενταχθεί αρχικά στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού και θα είναι υπό συνεχή παρακολούθηση από τον Μίτσελ και τους συνεργάτες του, προκειμένου να διαπιστωθεί αν οι εξαιρετικές συστάσεις που υπάρχουν για το ταλέντο και την αξία του θα επιβεβαιωθούν στο γήπεδο και θα τον κάνουν για τα επόμενα χρόνια παίκτη του Θρύλου.

Ο Λάζιτς που έχει παίξει από δέκα χρονών στα τμήματα υποδομής του Άγιαξ και έφτασε μέχρι τη δεύτερη ομάδα του ολλανδικού συλλόγου, αποτελεί πρόταση του Μίνο Ραϊόλα. Ο γνωστός ατζέντης που είχε φέρει τον Βάις στον Ολυμπιακό, υποστηρίζει, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, ότι ο Λάζιτς είναι ακόμα καλύτερος από τον Σλοβάκο. Ο Μπόμπαν Λάζιτς επέλεξε πρόσφατα να αγωνίζεται με τις εθνικές ομάδες της Βοσνίας, όπως αναφέραμε.

Εν τω μεταξύ στο Βέλγιο, επιβεβαιώνεται ότι ο Τζόναθαν Λεζάρ και ο Λασίμα Μουσόντα που παίζουν τώρα στη Μαλίν, θα είναι από το καλοκαίρι στο δυναμικό του Ολυμπιακού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ