2014-02-05 11:39:09
Φωτογραφία για Mia Farrow: Πάντα θα προστατεύω την κόρη μου
Στο πλευρό της κόρης της στέκεται η Mia Farrow μετά το σάλο που έχει ξεσπάσει από το γράμμα της Dylan περί σeξουαλικής κακοποίησης από τον Woody Allen όταν ήταν παιδί.

«Αγαπώ την κόρη μου» έγραψε η Mia στη σελίδα της στο Twitter. «Πάντα θα την προστατεύω. Πολλά άσχημα πράγματα θα ειπωθούν που θα έχουν στόχο εμένα. Αλλά αυτή η υπόθεση δεν έχει να κάνει με μένα, έχει να κάνει με την αλήθεια της κόρης μου».

Οι δικηγόροι του Allen χαρακτηρίζουν «δημιουργία» μιας εκδικητικής ερωμένης τις αποκαλύψεις της υιοθετημένης κόρης του, Dylan, η οποία τον κατηγόρησε ότι την κακοποίησε σeξουαλικά όταν ήταν παιδί, μιλώντας πρώτη φορά δημόσια περισσότερα από 20 χρόνια μετά το φερόμενο συμβάν.

Υπενθυμίζουν, δε, ότι την υπόθεση έχουν ερευνήσει και απορρίψει ανεξάρτητες αρχές, σημειώνοντας με δηκτικό τρόπο ότι «ούτε η ίδια η Dylan ούτε ο Allen είναι οι υπεύθυνοι για το αδιέξοδο της», «φωτογραφίζοντας τη Mia Farrow».

«Είναι τραγικό μετά από 20 χρόνια επανέρχεται στην επιφάνεια μια ιστορία που "κατασκεύασε" μια εκδικητική ερωμένη παρά το γεγονός ότι έχει ερευνηθεί και απορριφθεί από ανεξάρτητες αρχές. Ούτε η ίδια η Dylan ούτε ο Woody Allen είναι οι υπεύθυνοι για το αδιέξοδο της» αναφέρουν στη δήλωσή του οι δικηγόροι του διάσημου σκηνοθέτη. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ