2014-02-05 14:56:37
Φωτογραφία για Hλεία-τώρα: Οι αγρότες απέκλεισαν την Ε.Ο. Πύργου-Πατρών στον κόμβο της Μαραθιάς
Νέες κινητοποιήσεις για τρίτη ημέρα πραγματοποιούν αυτήν την ώρα οι αγρότες της Ηλείας, καθώς έχουν αποκλείσει την Εθνική Οδό στον κόμβο της Μαραθιάς.

Στο σημείο βρίσκονται παραταγμένες ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Στο μεταξύ, την Τρίτη οι αγρότες έκαναν επίδειξη δύναμης στο μπλόκο της Μαραθιάς, σε μία ημέρα που κύλησε ανώδυνα, παρά το γεγονός ότι και χθες υπήρχε μεγάλη αστυνομική δύναμη στην περιοχή και τα ΜΑΤ ήταν έτοιμα για επέμβαση.

Τα επεισόδια της Δευτέρας, προκάλεσαν οργή και αγανάκτηση και χθες οι αγρότες θέλησαν να δείξουν την δυναμική τους απέναντι στην αστυνομία και την κυβέρνηση. Περίπου 500 άτομα, αγρότες αλλά και φορείς συγκεντρώθηκαν χθες το μεσημέρι στο μπλόκο της Μαραθιάς, όπου επικράτησε σύνεση και οι δύο πλευρές ήρθαν σε συνεννόηση και δεν τράβηξαν τα άκρα, γιατί οι εξελίξεις θα ήταν απρόβλεπτες.

Οι αγρότες από την ευρύτερη περιοχή της Αμαλιάδας και του κάμπου άρχισαν να συγκεντρώνονται από νωρίς στον κόμβο της Μαραθιάς και λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι, ένα μεγάλο κομβόι αυτοκινήτων με αγρότες από τη νότια Ηλεία, κατέφθασε στο σημείο συνάντησης. Με πανό και μαύρες σημαίες, οι αγρότες προχώρησαν συντεταγμένα και ενώθηκαν με τους υπόλοιπους που βρισκόντουσαν στο μπλόκο και παρά τη βροχή που έπεφτε ασταμάτητα, ήταν αποφασισμένοι για όλα.

Πηγή: patrisnews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ