2014-02-05 15:31:09
Φωτογραφία για ΣΕΛΠΕ: Έως 200% αύξηση της επισκεψιμότητας τις Κυριακές στα μαγαζιά
Εντυπωσιακά χαρακτηρίζει ο Πρόεδρος του ΣΕΛΠΕ Αντώνης Μακρής τα αποτελέσματα από την προαιρετική λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων την Κυριακή 19 Ιανουαρίου.

Όπως ανέφερε ο κ. Μακρής σε συνέντευξή του στο Retail Today, την Κυριακή 19 Ιανουαρίου «oι καταναλωτές έδωσαν πειστική απάντηση και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της αγοράς.

Η επισκεψιμότητα αυξήθηκε από 150%-200%. Οι κεντρικές και περιφερειακές αγορές λειτούργησαν ομαλά και ο τζίρος των καταστημάτων αυξήθηκε πάνω από 50%. Οι επιχειρηματίες ανταποκρίθηκαν με συνέπεια στις πρόσθετες εργοδοτικές τους υποχρεώσεις απέναντι στους εργαζόμενους.

Το αρνητικό κλίμα στην αγορά αναστράφηκε, υπήρξε τόνωση της αγοραστικής διάθεσης, ελεύθερη έκφραση του καταναλωτή και θετική συμπεριφορά».

Σύμφωνα με τον κ. Μακρή, τα αποτελέσματα αυτά διαψεύδουν «καταστροφικούς φόβους, προκαταλήψεις και διαρκή αρνητικότητα από συγκεκριμένους επίσημους και ανεπίσημους συντεχνιακούς φορείς που αντιμάχονται τον εκσυγχρονισμό και το καινούργιο.

Όμως όλοι αυτοί στην ουσία είναι κρυμμένοι πίσω από δικά τους προνομιακά, συντεχνιακά συμφέροντα και ουδόλως ενδιαφέρονται για το συμφέρον του Έλληνα καταναλωτή». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ