2014-02-05 17:26:24
Φωτογραφία για Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ψαθοπύργου
Η πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Ψαθοπύργου προσκαλούν τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου να παρευρεθούν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και ετήσια γενική συνέλευση του Συλλόγου μας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 18.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Ψαθοπύργου (χάρτης).

Η ημερήσια διάταξη της Γενικής Συνέλευσης είναι η ακόλουθη:

Εκλογή Προεδρείου Γενικής ΣυνέλευσηςΚοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΣυλλόγουΒράβευση των επιτυχόντων στα ΑΕΙ και ΤΕΙΔιοικητικός απολογισμός του Δ.Σ. για το έτος 2013Οικονομικός απολογισμός χρήσης 2013, ανάγνωση έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής (Ε.Ε.)Ερωτήσεις επί του Διοικητικού και Οικονομικού απολογισμού καθώς και της έκθεσης της Ε.Ε.Εγκρίσεις διαδοχικά, του Διοικητικού απολογισμού, του Οικονομικού απολογισμού και της έκθεσης της Ε.Ε.Προϋπολογισμός χρήσης 2014 και έγκριση αυτού. Προγραμματισμός δράσης του Δ.Σ για το έτος 2014 από την Πρόεδρο του Δ.Σ.Προτάσεις – υποδείξεις των μελών για θέματα του Συλλόγου και της κοινότητάς μας.

Στην συνέχεια θα πραγματοποιηθεί Συλλογή τροφίμων για την αρωγή απόρων οικογενειών της κοινότητάς μας και του Δήμου Πατρέων, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Εθελοντισμού του Δήμου Πατρέων.

Ιδιαίτερα σε αυτή την περίοδο είναι πολύ σημαντικό ο καθένας να προσφέρει από το υστέρημά του για τις οικογένειες που έχουν πραγματικά ανάγκη.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΟΝΑΕΙ Ο ΛΟ... (ΡΗΟΤΟ)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΠΟΝΑΕΙ Ο ΛΟ... (ΡΗΟΤΟ)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ