2014-02-05 17:47:59
Φωτογραφία για ''Τελειώνει'' τον Μόιλενστιν η Φούλαμ
Ο αποκλεισμός από το Κύπελλο Αγγλίας έχει φέρει σε δύσκολη θέση τον Ρενέ Μόιλενστιν, με αγγλικά σενάρια να κάνουν λόγο για ενδεχόμενη άμεση αντικατάστασή του από τον Άλαν Κέρμπισλι. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Στις 2 Δεκεμβρίου η διοίκηση της Φούλαμ εμπιστεύτηκε την τεχνική ηγεσία στον Ρενέ Μόιλενστιν μετά την απόφαση για λύση της συνεργασίας με τον Μάρτιν Γιολ, ωστόσο δύο μήνες αργότερα ο Ολλανδός τεχνικός βρίσκεται στριμωγμένος στα σχοινιά Η τελευταία θέση της βαθμολογίας και το παθητικό των 30 γκολ στα 10 τελευταία ματς της Φούλαμ στην Premier League έχουν φέρει σύννεφα πάνω από τον πάγκο των "κότατζερς", ενώ μετά τον αποκλεισμό-σοκ από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ το κλίμα έγινε ακόμα χειρότερο.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Daily Mail", ο 49χρονος Ολλανδός κινδυνεύει να γίνει ο 8ος κατά σειρά προπονητής από το ξεκίνημα της σεζόν που θα αποχαιρετήσει πάγκο ομάδας Premier League, με τους διοικούντες να έχουν χάσει την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του.


Το τελευταίο μάλιστα σενάριο θέλει τον Άλαν Κέρμπισλι να αφήνει τον πόστο του τεχνικού διευθυντή που κατέχει αυτή τη στιγμή στους Λονδρέζους για να πιάσει δουλειά στην άκρη του πάγκου, σε περίπτωση που παρθεί η απόφαση για το "αντίο" στον Μόιλενστιν.

Να σημειωθεί πως ο Μόιλενστιν έκανε λόγο για τη χειρότερη φετινή εμφάνιση της Φούλαμ μετά τον αποκλεισμό από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ από το FA Cup ενώ ακολουθεί πρόγραμμα-φωτιά καθώς καλείται να αντιμετωπίσει Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ,  Λίβερπουλ και Τσέλσι μέσα στα επόμενα τέσσερα ματς πρωταθλήματος.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ