2014-02-05 19:42:09
Φωτογραφία για Εγγραφές στα Νέα Προγράμματα Δια βίου Μάθησης του Δήμου Πεντέλης
Ο Δήμος Πεντέλης σε συνεργασία με τη  Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης, έχουν θέσει ήδη σε λειτουργία από τον Οκτώβριο του 2013 το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Πεντέλης (Κ.Δ.Β.Μ.) το οποίο λειτουργεί καθημερινά στο 1Ο Γυμνάσιο Μελισσίων  τις απογευματινές ώρες.  Στο πλαίσιο του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Πεντέλης  προσφέρονται  προγράμματα γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων. Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος ¨Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση¨ και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση  (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο-ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους.

Την τρέχουσα περίοδο υλοποιούνται τα εξής Προγράμματα  εκπαίδευσης:

1. Ιταλικά για τον τουρισμό,

2. Επεξεργασία Κειμένου- Διαδίκτυο Ι,

3. Υπολογιστικά Φύλλα-Παρουσιάσεις ΙΙ,

4. Αγγλικά για τον τουρισμό,

5. Διαμόρφωση-Διακόσμηση εσωτερικών χώρων,


6. Γερμανικά για τον τουρισμό,

7. Διαδικτυακά εργαλεία και Υπηρεσίες στην καθημερινή ζωή.

Το Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Πεντέλης συνεχίζει να δέχεται Αιτήσεις Συμμετοχής Εκπαιδευομένων για τη δημιουργία νέων τμημάτων  μέχρι τις 31/03/2014.

Εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον για οποιοδήποτε από τα Προγράμματα που αναφέρονται στον Πίνακα που ακολουθεί , μπορεί να οργανωθεί η λειτουργία νέου τμήματος. Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Με την ολοκλήρωση του Προγράμματος χορηγείται Βεβαίωση Παρακολούθησης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και η υποβολή αντιγράφου του Δελτίου Αστυνομικής ταυτότητας ή του Διαβατηρίου.

Πληροφορίες και εγγραφές στο Δήμο Πεντέλης, Καλαμβόκη 2Α, 2ος όροφος, τηλ.2132050092, φαξ 2106134093, email: [email protected]

Δευτέρα – Τετάρτη - Παρασκευή 09:30-13:30 Πληρ.: κα Ζ. Κορόμηλου, κα Μ. Λάτσιου.

Δηλώσεις Συμμετοχής μέχρι 31/03/2014. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.        
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ