2014-02-05 20:20:31
Φωτογραφία για ΚΑΖΑΖΗΣ : ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ... ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ!
Την ήττα με 3-0 σετ από την Νόβγκοροντ γνώρισε ο Ολυμπιακός στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Cev Cup (Challenge Round) που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης στη Ρωσία μας.

Ο Θρύλος κοίταξε στα μάτια τους Ρώσους, που για πολλούς είναι φαβορί για την κούπα, και έδειξε πως μπορεί να κάνει το μεγάλο μπαμ και να προκριθεί στα ημιτελικά. Εφόσον ο Ολυμπιακός κερδίσει με 3-0 ή 3-1 σετ στο Ρέντη την Τετάρτη 12/2 (17:00) τους Ρώσους τότε το παιχνίδι θα οδηγηθεί στο "χρυσό" σετ και θα έχει την μεγάλη ευκαιρία με την βοήθεια και του κόσμου του να πάρει το εισιτήριο για την τετράδα.

Ο Ολυμπιακός πήγε αρκετά καλά σε όλα τα επίπεδα και εάν βελτιώσει την επιθετική του λειτουργεία θα έχει πολλές ελπίδες να διεκδικήσει την πρόκριση.

Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων Δημήτρης Καζάζης μετά από το τέλος του αγώνα δήλωσε: "Πήγαμε καλά. Σε κανέναν δεν αρέσει η ήττα. Είχαμε πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι μας αλλά πρέπει να βελτιώσουμε την επίθεση μας στο δεύτερο ματς. Χάθηκε το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ο Ολυμπιακός θα είναι πολύ καλύτερος και με την βοήθεια του κόσμου μας θα μπορέσουμε να πάμε τον αγώνα στο χρυσό σετ και να προκριθούμε. Είναι δύσκολο. Η ομάδα πρέπει να πιάσει σταθερή απόδοση. Σ' αυτό το ματς θέλουμε όσο τίποτε μαζί μας τον κόσμο. Είναι η μεγάλη μας δύναμη και μπορεί να μας βοηθήσει να πετύχουμε κάτι ιστορικό".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ