2014-02-05 22:56:25
Φωτογραφία για ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ : ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ... ΣΥΝΤΡΙΒΕΣ
Για να δώσει ρυθμό στους παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής θα χρησιμοποιήσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια της κανονικής περιόδου, όπως δήλωσε ο Γιώγος Μπαρτζώκας μετά το ματς με τον Κολοσσό.

Ως ευκαιρία για να δοκιμάσει τους παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής και για να ξεκουράσει παίκτες είδε ο Ολυμπιακός το παιχνίδι με τον Κολοσσό για την 17η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ, όπως δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα.

«Δεν έχουμε καμία διάθεση να… διαλύουμε τους αντιπάλους στο ΣΕΦ», τόνισε ο προπονητής των ερυθρόλευκων.

Αναλυτικά, ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για:

«Δεν χρησιμοποιήσαμε το ματς για προετοιμασία ενόψει Εφές. Θέλαμε να μείνουν έξω Λοτζέσκι, Μπέγκιτς, Πρίντεζης παρότι μπορούσαν να παίξουν για να ξεκουραστούν. Ο Ολυμπιακός δεν έχει διάθεση να «διαλύσει» καμία ομάδα από αυτές που έρχονται στο πρωτάθλημα στο ΣΕΦ. Με Λαμποράλ και Μάλαγα είχαμε μεγαλύτερες διαφορές. Αποφασίσαμε πλέον να χρησιμοποιούμε όλους τους παίκτες για να βρουν ρυθμό. Συγχαρητήρια στον Κολοσσό. Εμείς πλέον επικεντρωνόμαστε ξανά στο ματς της Ευρωλίγκας».


Ημέρα ξεκούρασης θα είναι η αυριανή για τους παίκτες του Ολυμπιακού, καθώς ο Γιώργος Μπαρτζώκας τους έδωσε ρεπό. Η επιστροφή στην δουλειά και η έναρξη της προετοιμασίας για το παιχνίδι με την Αναντολού Εφές, θα γίνει την Παρασκευή (7/2).

Φιλικό με την Κηφισιά στο «Ζηρίνειο» θα δώσουν οι πρωταθλητές Ευρώπης τη προσεχή Δευτέρα (10/2), ούτως ώστε να μείνουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς ενόψει Εφές.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Βλέπει ψηλά ο Πανθρακικός
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Βλέπει" ψηλά ο Πανθρακικός
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ