2014-02-06 12:33:12
Φωτογραφία για ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ... ΜΕ ΦΟΡΕΙΟ Ο ΔΩΝΗΣ! ΣΚΟΡΑΡΕ ΞΑΝΑ Ο ΝΤΕ ΒΙΝΣΕΝΤΙ *ΒΙΝΤΕΟ*
Ξινοί βγήκαν στον Γιώργο Δώνη οι πανηγυρισμοί στο δεύτερο γκολ του ΑΠΟΕΛ στο χθεσινό (5/2) 2-1 μέσα στην έδρα της Ανόρθωσης.

Με το σκορ στο 1-1 η ομάδα του Ελληνα τεχνικού έκανε το 2-1 με τον Σέρινταν στο 81' και ο Δώνης έκανε το... λάθος να πανηγυρίσει.

Ο Δώνης βγήκε από τον πάγκο του και επιχείρησε να πανηγυρίσει με τις γροθιές υψωμένες, ωστόσο ξέχασε... ότι βρισκόταν μπροστά από οπαδούς της Ανόρθωσης.

Οι τελευταίοι δεν είδαν με καλό μάτι τους πανηγυρισμούς του προπονητή του ΑΠΟΕΛ στον οποίο και πέταξαν αντικείμενα τα οποία τον βρήκαν στο κεφάλι. Κατόπιν ο Ελληνας τεχνικός έπεσε στο έδαφος, ο διαιτητής διέκοψε το παιχνίδι μόνο προσωρινά και συνεχίστηκε όταν ο Δώνης μεταφέρθηκε εκτός αγωνιστικούς χώρου με φορείο!

Σαν να μην έφτανε αυτό οι οπαδοί της Ανόρθωσης βρέθηκαν έξω από τα αποδυτήρια και αποδοκίμασαν τον Δώνη!

Περίπου 60 άτομα μαζεύτηκαν έξω από τα αποδυτήρια του ΑΠΟΕΛ και φώναζαν συνθήματα εναντίον του για τον τρόπο που πανηγύρισε όταν σημειώθηκε το 1-2, θεωρώντας τον προκλητικό για τον κόσμο της «Κυρίας».


Από πλευράς ΑΠΟΕΛ υποστήριξαν ότι οπαδοί της Ανόρθωσης στην ανατολική κερκίδα, από το πρώτο λεπτό του αγώνα έριχναν αντικείμενα, ύβριζαν και έφτυναν προς τον πάγκο της ομάδας τους.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά Το ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής του κυπριακού πρωταθλήματος με την Ανόρθωση πήρε ο ΑΠΟΕΛ και μετά από μια ισοπαλία-δώρο από την ΑΕΛ, βρίσκεται τέσσερις βαθμούς μακριά της.

Με ένα γκολ από τον Ντε Βινσέντι, που αγωνίζεται στην Κυπριακή ομάδα με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, με πέναλτι στο 18’, η ομάδα του Δώνη πήρε το προβάδισμα, αλλά το γκολ του Κολαούντι, στο 75’ έφερε την ισοφάριση.

Η απάντηση του ΑΠΟΕΛ ήρθε γρήγορα και με τέρμα του Σέρινταν στο 80΄οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν τη μεγάλη νίκη.

Δείτε το βίντεο :
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ