2014-02-06 21:36:26
Φωτογραφία για ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΚΑΙ Η... ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Η Ατλέτικο Μαδρίτης ανακοίνωσε στα ισπανικά ΜΜΕ τη συμφωνία της με τον Ολυμπιακό για τον Ρομπέρτο, όπως μεταδίδεται από την Ιβηρική.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η "Marca" η Ατλέτικο επιβεβαίωσε και γνωστοποίησε επίσημα στα ΜΜΕ της χώρας το deal με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Ρομπέρτο έως το 2018. Η ισχύ της νέας συμφωνίας ξεκινά από την 1η Ιουλίου του 2014 και έχει διάρκεια τέσσερα χρόνια.

Οι ερυθρόλευκοι δαπάνησαν για τη συμφωνία αυτή 6 εκατ. ευρώ και η Ατλέτικο έχει αποφασίσει να τα δώσει όλα για τον Κουρτουά. Εάν δεν μπορέσει να τον κρατήσει στο δυναμικό της θα κινηθεί για άλλον γκολκίπερ για το Νο1 της επόμενης σεζόν.

Η λύση θα είναι από την Ισπανία ή την Γαλλία, από την στιγμή που παραχώρησε τον Ρομπέρτο στον Ολυμπιακό. Υπάρχουν άλλωστε επιλογές. Στο δημοσίευμα σημειώνεται μάλιστα πως ο Ζόρζε Μέντες, του οποίου το γραφείο εκπροσωπεί τον παίκτη, διατηρεί ακόμα ένα μέρος των δικαιωμάτων του υψηλόσωμου γκολκίπερ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Μαδριλένων: «Η Ατλέτικο Μαδρίτης συμφώνησε με τον Ολυμπιακό για την μεταγραφή του Ρομπέρτο. Το νέο συμβόλαιο του παίκτη θα έχει ισχύ από την 1η Ιουλίου. Ο Ρομπέρτο Χιμένεθ Γκάγκο αυτήν την στιγμή παίζει ως δανεικός στην ομάδα του Πειραιά έως τις 30 Ιουνίου».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ