2014-02-07 09:44:11
Φωτογραφία για ΟΥΡΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ... «ΜΑΓΙΚΟ ΧΑΡΤΑΚΙ» ΜΕ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.!
Σήμερα τίθενται στην διάθεση των οπαδών του Ολυμπιακού τα εισιτήρια για τον εντός έδρας αγώνα των ερυθρόλευκων με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που θα γίνει στο πλαίσιο της φάσης των 16 του UEFA Champions League στις 25 Φεβρουαρίου στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Όπως έκανε γνωστό, μέσω ανακοίνωσής της χθες η ΠΑΕ Ολυμπιακός, η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει από σήμερα Πέμπτη 07 Φεβρουαρίου στις 10:00 έως την εξάντλησή τους. Οι ώρες λειτουργίας των εκδοτηρίων θα είναι από Δευτέρα έως και Παρασκευή 10:00 - 18:00.

Όπως είναι φυσιολογικό λοιπόν, λόγω και της σπουδαιότητας της αναμέτρησης, οι οπαδοί του Θρύλου βρίσκονται από νωρίς σήμερα το πρωί στο Καραϊσκάκη με σκοπό να αποκτήσουν ένα... "μαγικό χαρτάκι" που θα τους εξασφαλίσει τη θέση τους σε έναν αν μη τι άλλο ιστορικής σημασίας αγώνα του Θρύλου!

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί από τους οπαδούς του Ολυμπιακού βρίσκονταν από το προηγούμενο βράδυ στα εκδοτήρια, με τις ουρές στα εκδοτήρια της Θύρας 25 να σχηματίζονται από τις 12 το βράδυ(!) και στην Θύρα 17 από τις 5 παρά τα ξημερώματα!

Να θυμίσουμε ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός όπως σε κάθε εντός έδρας αγώνα της ομάδας μοιράζει προσκλήσεις και αυτή την φορά μέσω της επίσημης σελίδας της στο facebook.

Όπως γίνεται αντιληπτό στον Ολυμπιακό μετράνε αντίστροφα για τη μεγάλη αναμέτρηση της 25ης Φεβρουαρίου που πλησιάζει, την οποία αναμένουν όλοι οι οπαδοί του Θρύλου και όχι μόνο…!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ