2014-02-07 11:03:40
Φωτογραφία για Εκδήλωση του Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών Τεχνικού Σώματος
Την Τετάρτη 5 Φεβ. 2014 έγινε στη ΛΑΕΔ η κοπή της πίτας του ΣΑΑΤΧΣ με την συμμετοχή πολλών μελών και φίλων του Συνδέσμου.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Δντης της ΔΤΧ του ΓΕΣ Ταξίαρχος κος Χοσάδας Νείλος , ο οποίος εκπροσώπησε και τον κο Α/ΓΕΣ , ο Δκτης της ΔΙΣΕ Ταξίαρχος κος Λεράκης Κωνσταντίνος , οι Δκτες του 301 ΕΒ , 306 ΕΒΤ , ΣΤΕΑΤΧ , 305 ΣΠ καθώς και  ο Δντης ΔΤΧ της ΑΣΔΥΣ και 4ου Γρ. της ΔΤΧ του ΓΕΣ.

Τιμήθηκαν  2 παιδιά εε και εα Αξκων του Τεχνικού Σώματος που αρίστευσαν κατά το ακαδημαϊκό έτος 2012 – 2013 ενώ ο Δντης ΤΧ του ΓΕΣ παρέδωσε στην οικογένεια του αειμνήστου Στρατηγού Κοζώνη Ιωάννη λεύκωμα του 303 ΠΕΒ δεδομένου ότι ο Στρατηγός Κοζώνης υπήρξε ο 1ος Δκτης του Εργοστασίου ενώ ο Σχης (ΠΖ) Γ. Χατζηαναγνώστου , του οποίου το όνομα φέρει το Στρατόπεδο που φιλοξενεί το Εργοστάσιο , ήταν ο πατέρας της συζύγου του Στρατηγού Ελένης.

Η όλη εκδήλωση κύλησε μέσα σε ευχάριστη ατμόσφαιρα με τη βοήθεια μουσικής και οίνου και τελείωσε με την υπόσχεση να επαναλαμβάνεται για πολλά χρόνια.
 
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ