2014-02-07 12:01:48
Φωτογραφία για Αχαΐα: Στο πλευρό των σεισμοπλήκτων της Κεφαλονιάς η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων
Στο πλευρό των συναδέλφων τους αλλά και των πολιτών που έχουν πληγεί από τους δύο ισχυρούς και καταστροφικούς σεισμούς της Κεφαλονιάς, βρίσκεται... το προεδρείο αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας.

Και όταν λέμε βρίσκονται, δεν εννοούμε μόνο νοερά, αλλά και στην πράξη, αφού αποφασίστηκε άμεσα να αναλάβουν πρωτοβουλίες για αρωγή στους πληγέντες συμπολίτες μας στο νησί της Κεφαλονιάς, αλλά και στους συναδέλφους τους αστυνομικούς.

Όπως τονίζουν ο πρόεδρος της Ένωσης Σταύρος Τσεκούρας, ο Γραμματέας Χάρης Τσίτσικας, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, θέλουν με αυτό τον τρόπο να προσφέρουν στο συνάνθρωπό τους που έχει ανάγκη και να απαλύνουν τον πόνο τους από τις ζημιές που έχει αφήσει ο Εγκέλαδος.

Με την πράξη της αυτή η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαίας αποδεικνύει για μία ακόμη φορά πως, εκτός από ένα ιδιαιτέρως δραστήριο προεδρείο, ιδίως όσον αφορά τα συνδικαλιστικά θέματα που τους απασχολούν, έχει και ανθρώπους με όλη τη σημασία της λέξεως, αφού δεν σταματούν να δείχνουν και το κοινωνικό τους πρόσωπο όταν προκύπτουν τόσο σοβαρά ζητήματα προσφέροντας ανιδιοτελώς στον συνάνθρωπο.

patrastimes.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ