2014-02-07 14:14:22
Φωτογραφία για ΜΟΓΙΕΣ : ΘΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE!
O Mόγιες δέχεται δριμεία κριτική από... παντού, αμφισβητείται έντονα από τον κόσμο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά ο ίδιος είναι βέβαιος για καλύτερες μέρες.

Ο Σκωτσέζος τεχνικός που σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ είναι της άποψης πως... «η ομάδα θα συνέλθει. Θα βελτιωθούμε σύντομα, θα δείξουμε μία πιο καλή εικόνα σε Αγγλία και Τσάμπιονς Λιγκ και θα περάσουμε στην επόμενη φάση στην Ευρώπη» προσπαθεί με κάθε τρόπο να υπερασπιστεί τον εαυτό του και τη δουλειά του, όμως δεν φαίνεται να τα καταφέρνει και τόσο καλά, τουλάχιστον στην πράξη.

Η κριτική που δέχεται από κάθε πλευρά είναι καθημερινή πλέον και μάλιστα πολύ σκληρή και όσο δεν διαφαίνεται φανερή βελτίωση της Γιουνάιτεντ τόσο θα μεγαλώνει Ο Μόγιες που εμφανίζεται να έχει τσεκάρει παίκτες του Ολυμπιακού για το καλοκαίρι -όπως τον Σάμαρη- επιχειρεί να διατηρήσει την αισιοδοξία του ενόψει της συνέχειας και ενώ τον ...περιμένει αγώνας πρωταθλήματος με τη Φούλαμ του Μήτρογλου.

Είναι σαφές πάντως πως είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση... O ίδιος παραδέχεται ωστόσο πως τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό θα είναι πολύ δύσκολα και ότι απαιτείται μεγάλη σοβαρότητα και προσήλωση από την ομάδα του για να μπορέσει να προχωρήσει στο Τσάμπιονς Λιγκ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ