2014-02-07 16:29:19
Φωτογραφία για Aγορές από τα ZARA με ένα κλικ και στην Ελλάδα
Ενα βήμα παρακάτω, λανσάροντας την... ηλεκτρονική έκδοση του ΖΑRA, δηλαδή το ηλεκτρονικό κατάστημα από όπου θα έχει κανείς τη δυνατότητα να παραγγέλνει τα προϊόντα που επιθυμεί και να του έρχονται στο σπίτι του, προωθεί και στη χώρα μας η ισπανική εταιρεία.

Ο όμιλος Inditex, στον οποίο ανήκουν και τα καταστήματα ZARA, προχωρά στην κίνηση αυτή σε μια προσπάθεια να καλύψει περιοχές όπου δεν δικαιολογείται η ύπαρξη φυσικού καταστήματος. Το on-line κατάστημα Zara, θα προσφέρει τη δυνατότητα παράδοσης, απευθείας, στον πελάτη, αλλά και την παραλαβή των εμπορευμάτων από καταστήματα του δικτύου, ανά την Ελλάδα.

Σύμφωνα με το Euro2day.gr, η έναρξη λειτουργίας του καταστήματος τοποθετείται στις 5 Μαρτίου του 2014, αμέσως μετά τη λήξη των χειμερινών εκπτώσεων.

Σημειώνεται ότι πρόσφατα ο όμιλος δημιούργησε τη δυνατότητα on-line αγορών για την αλυσίδα Uterque, της οποίας «απέσυρε» τη φυσική παρουσία, με το κλείσιμο δύο καταστημάτων που διατηρούσε στην Ελλάδα.

Τέλος, ο όμιλος προωθεί και την αναδιοργάνωση του φυσικού του δικτύου, σχεδιάζοντας, παράλληλα και τη δημιουργία και νέων σημείων, για το σύνολο των αλυσίδων που ελέγχει.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ