2014-02-07 20:00:15
Φωτογραφία για Εσείς πως φαντάζεστε το βίντεο του γάμου σας;
Η εποχή που το βίντεο του γάμου αποτελούσε απλώς συμπλήρωμα των φωτογραφιών και ήταν «αναγκαίο κακό», είναι πια παρελθόν.

Σήμερα το μάτι μας έχει μάθει να γνωρίζει τι είναι ποιοτικό και τι όχι. Ποια δουλειά κρύβει από πίσω της μια μικρή ή μεγάλη επιστήμη και ποια δουλειά είναι φτηνή και ξεπερασμένη Σήμερα ο μέσος Έλληνας διαθέτει στο σπίτι του μία μεγάλη τηλεόραση υψηλών αναλύσεων και διαθέτει σύνδεση στο διαδίκτυο, μέσω της οποίας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να κάνει μία ολοκληρωμένη έρευνα αγοράς πριν αποφασίσει ποιος βιντεογράφος είναι ο κατάλληλος για να καλύψει το σημαντικότερο γεγονός της ζωής του.

Μία, επίσης, σημαντική αλλαγή στον τρόπο επιλογής επαγγελματιών από τα νέα ζευγάρια είναι να επιλέγουν ξεχωριστά βιντεογράφο από τον φωτογράφο, και όχι να τους παίρνουν πακέτο. Είναι πλέον σαφές πως υπάρχει εξειδίκευση και στους δύο χώρους, μιας και οι απαιτήσεις του ζευγαριού, δικαίως, έχουν αυξηθεί.


Στις μέρες μας ένα ζευγάρι, επιλέγοντας τον σωστό βιντεογράφο έχει τη δυνατότητα, όχι απλά να κρατήσει καταγραμμένες τις στιγμές από την ημέρα του γάμου του, αλλά μπορεί να αποκτήσει ένα έργο τέχνης, χτισμένο σε πραγματικό χρόνο μέσα από τα γεγονότα που διαδραματίζονται την ημέρα του γάμου του.

Πλέον εταιρίες που εξειδικεύονται στο βίντεο παρέχουν στα ζευγάρια, μετά το γάμο τους, υπηρεσίες όπως σκηνοθετημένα γυρίσματα σε ποικίλες τοποθεσίες σε Ελλάδα και εξωτερικό, δημιουργώντας εξωτικές εικόνες και έντονα συναισθήματα στον θεατή του τελικού έργου.

Πολλές ακόμα υπηρεσίες μπορεί να βρει το ζευγάρι σε εξειδικευμένες εταιρίες βιντεογράφισης κοινωνικών εκδηλώσεων, όπως ψηφιακά προσκλητήρια ή δημιουργία ρεπορτάζ που η θεματολογία του περιστρέφεται γύρω από το ζευγάρι, τη σχέση τους, την ιστορία τους, τα συναισθήματά τους και τα όνειρά τους για το μέλλον.

Το πιο ευχάριστο γεγονός είναι πως σήμερα υπάρχουν στη χώρα μας εταιρίες όπως η YOUmedia της Πτολεμαϊδας, που δραστηριοποιούνται σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και διαθέτουν τεράστιο και σύγχρονο κινηματογραφικό εξοπλισμό και ανθρώπους με γνώσεις και εμπειρία, δίνοντας στο βίντεο του γάμου σας, την κινηματογραφική διάσταση που του αρμόζει.

Παρακάτω σας παραθέτουμε ένα μικρό απόσπασμα από γάμο που έγινε στο Λευκοχώρι Θεσσαλονίκης και την επόμενη μέρα το ζευγάρι επέλεξε να επισκεφθεί την περιοχή των Γρεβενών.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, επισκεφθείτε την YOUmedia στην επίσημη ιστοσελίδα www.youmedia.gr ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 2463503345 για να σας δώσουμε πληροφορίες για τους όρους Wedding Cinematography, Next Day VideoShooting, Ψηφιακό Προσκλητήριο, Wedding Movie, καθώς και για να μάθετε τις προσφορές της YOUmedia για το 2014.
BINTEO:
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ