2014-02-07 21:46:18
Φωτογραφία για Με 14 περιπολικά ενισχύεται η Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας
Με μηχανολογικό εξοπλισμό ενισχύει τον στόλο της η Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, που ήδη έχει ξεκινήσει και παραλαμβάνει περιπολικά οχήματα για την κάλυψη αναγκών των υπηρεσιών της.

Το πρόγραμμα, που αγγίζει τα 3,5 εκατ. ευρώ και χρηματοδοτείται μέσω του ΕΣΠΑ, προβλέπει την παραλαβή, σύμφωνα με πηγές, 14 περιπολικών οχημάτων για Πύργο και Αμαλιάδα, τα οποία θα καλύψουν τις ανάγκες της Τροχαίας και των Αστυνομικών Τμημάτων της περιοχής.

Η υλοποίηση του συγκεκριμένου προγράμματος έγινε κατόπιν ενεργειών της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας, όπου ο πρόεδρος Ηλίας Παναγούλης σε συνεργασία και με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων έκανε παρεμβάσεις ώστε η Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας να ενταχθεί στο πρόγραμμα για την παραλαβή καινούργιων οχημάτων στις υπηρεσίες της.

Το παραπάνω πραγματοποιήθηκε και έτσι από τις αρχές της εβδομάδας η Α.Δ. Ηλείας παραλαμβάνει τα περιπολικά οχήματα που θα ενισχύσουν τον στόλο της σε Πύργο και Αμαλιάδα.


Αξίζει να σημειωθεί πως οι συνδικαλιστικές Ενώσεις της Δυτικής Ελλάδας ανέδειξαν από την πρώτη στιγμή το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι Αστυνομικές Διευθύνσεις με τον μηχανολογικό τους εξοπλισμό, ενώ το υπό υλοποίηση πρόγραμμα, που «τρέχει» και στην Ηλεία, έρχεται τη χρονική στιγμή που ήδη στην πλειοψηφία του ο στόλος της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται υπό «κατάρρευση».

Να σημειωθεί, τέλος, πως στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας αναμένεται να παραληφθούν αλκοολόμετρα και ραντάρ που θα βοηθήσουν στο έργο των συνεργείων της Τροχαίας.

ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ-patrisnews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ