2014-02-08 01:30:15
Φωτογραφία για Ο διαγωνισμός του μήνα: Ετήσια ασφαλιστικά προγράμματα για το SEAT σας!
Ο διαγωνισμός του μήνα: Ετήσια ασφαλιστικά προγράμματα για το SEAT σας!

Το Club SEAT σε συνεργασία με τη SEAT Credit δίνει την ευκαιρία σε πέντε τυχερά μέλη (κατόχους SEAT) να διεκδικήσουν ετήσια ασφαλιστικά προγράμματα αυτοκινήτου Auto Protection Economy.

Το ασφαλιστικό πρόγραμμα Auto Protection Economy από την SEAT Credit σχεδιάστηκε για να προσφέρει αξιόπιστα, αποτελεσματικά, με προσωπική σχέση & εξυπηρέτηση και κυρίως οικονομικά, τις βασικές ασφαλιστικές καλύψεις που χρειάζεται να έχει σήμερα κάθε όχημα:

Αστική Ευθύνη προς τρίτους (για σωματικές βλάβες & υλικές ζημιές)Αστική Ευθύνη εντός πορθμείουΑστική Ευθύνη από ρυμουλκούμενο όχημαΥλικές Ζημιές από ανασφάλιστο όχημαALL HELP- Οδική Βοήθεια (για ατύχημα)

Το νέο πρόγραμμα Auto Protection Economy αποτελεί την πιο συμφέρουσα οικονομικά πρόταση που καλύπτει τις ανάγκες σας για παροχή ολοκληρωμένων ασφαλιστικών λύσεων σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία.


Η SEAT Credit, που αποτελεί τμήμα της Volkswagen Bank GmbH, του μεγαλύτερου οργανισμού παροχής χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στο χώρο του αυτοκινήτου στην Ευρώπη, δημιουργήθηκε το 2012 με σκοπό την κάλυψη των αναγκών των πελατών της SEAT.

Με γνώμονα την δική σας βέλτιστη εξυπηρέτηση, η SEAT Credit παρέχει καινοτόμα αλλά και ευέλικτα χρηματοδοτικά και ασφαλιστικά προγράμματα για την αγορά καινούργιων αυτοκινήτων SEAT ή και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, εφαρμόζοντας διεθνή πρότυπα ολικής ποιότητας. Έτσι, μπορείτε εσείς να απολαμβάνετε λύσεις χρηματοδότησης και ασφάλισης ειδικών προδιαγραφών που ανταποκρίνονται απόλυτα στις προσδοκίες σας.

Κάνε κλικ στο ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό και να είσαι εσύ ένα από τα πέντε τυχερά μέλη του μήνα που θα κερδίσει ετήσιο ασφαλιστικό πρόγραμμα αυτοκινήτου Auto Protection Economy!

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Οι υπόλοιποι μείνετε συντονισμένοι για τον επόμενο διαγωνισμό του Club SEAT!

Έναρξη Διαγωνισμού: Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Λήξη Διαγωνισμού: Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Για τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό πρέπει να είστε μέλη του Club SEAT και κάτοχοι SEAT.
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ