2014-02-08 12:26:22
Φωτογραφία για H Πάτρα υποδέχεται το «Promo Fight 2»! - Τιμή εισιτηρίου
Γεμάτο αναμένεται να είναι σήμερα το «Δ. Τόφαλος», που θα φιλοξενήσει από την Promo Fight το τουρνουά μαχητικών αθλημάτων «Patra vs All», υπό την αιγίδα του Δήμου Πατρέων, με αγώνες κικ μπόξινγκ, μουάι τάι και επαγγελματικής πυγμαχίας.

Θα αγωνιστούν και πάρα πολλοί πατρινοί πρωταθλητές (Χριστίνα Αθανασοπούλου, Κώστας Καββαδίας, Νίκος Θεοδοσίου, Χάρης Γκαζής, Αντώνης Τσινάκης, Βίκτωρας Νικολόπουλος, Μάικ Κατσένης, Μάριος Κόλλιας, Δημήτρης Πριόβολος, Αγκαράι Κρέσνικ, κ.ά.).

Στο event θα τιμηθούν με ξεχωριστό τρόπο οι Γιάννης Αηδινιώτης, Αρετή Μαστροδούκα και Αντώνης Γιαννούλας. Επίσης θα τιμηθούν και οι Μάκης Κολεθράς, Γιώργος Γιδάκος και ο Μιχάλης Αρναούτης Αρναούτης.

Γενική είσοδος 12 ευρώ.

Παρουσιάζουν Κάλλια Κουρούνη και Σωτηρία Ιβρου.

Οι πόρτες ανοίγουν 2.30μ.μ., τα pre-games ξεκινούν στις 3μ.μ. και το κυρίως πρόγραμμα στις 7μ.μ.

Ο φημισμένος Πατρινός Dj Gogos θα «ντύσει» με τις μουσικές του επιλογές τη βραδιά. Παράλληλα θα υπάρχει και ειδικός κουμπαράς ώστε όποιος θέλει να συμβάλει για ιερό σκοπό, αφού τα χρήματα θα δοθούν στην ενίσχυση του Συλλόγου Φλόγα, παιδιών δηλαδή με νεοπλασματική ασθένεια. Λεωφορεία θα διευκολύνουν την μετακίνηση των Αθηναίων προς την Πάτρα!
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ