2014-02-08 19:45:59
Φωτογραφία για Νεκρός σε τροχαίο ο Μάικον της Σαχτάρ!
Την απώλεια του Μάικον Περέιρα ντε Ολιβέιρα θρηνεί η Σαχτάρ Ντόνετσκ και όλη η ποδοσφαιρική οικογένεια, με τον νεαρό Βραζιλιάνο επιθετικό να χάνει τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

To τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη το πρωί του Σαββάτου (8/2) στο Ντόνετσκ αποδείχτηκε μοιραίο για τον Μάικον Περέιρα ντε Ολιβέιρα, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 25 ετών. Την είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε η Σαχτάρ στην οποία άνηκε ο παίκτης, με τον ουκρανικό σύλλογο να τον αποχαιρετάει μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της.

"Η Σαχτάρ ενημερώνει με θλίψη ότι στις 8 Φεβρουαρίου 2014 η ζωή του ποδοσφαιριστή Μάικον Περέιρα ντε Ολιβέιρα τελείωσε με τραγικό τρόπο. Σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστήχημα στο Ντόνετσκ.

Ήταν ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, ένας πρόσχαρος και φιλικός τύπος. Ο Μάικον αγαπούσε τη ζωή και ήξερε πώς να την κάνει θετική και φωτεινή. Ο τραγικός, πρόωρος και παράλογος θάνατος πήρε μακριά μας ένα υπέροχο άτομο.


Ο Μάικον ήταν μόλις 25 ετών. Είναι ένα απίστευτο πένθος για τον καθένα από εμάς,. Η Σαχτάρ εκφράσει συλληπητήρια και αλληλεγγύη στην οικογένεια και στους φίλους του Μάικον.

Ας αναπαυθεί εν ειρήνη", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Σημειώνεται ότι το καλοκαίρι του 2012 η Σαχτάρ απέκτησε τον Μάικον με κανονική μεταγραφή και υπέγραψε μαζί του τριετές συμβόλαιο συνεργασίας ενώ τον τελευταίο 1,5 χρόνο έπαιξε ως δανεικός και στις Ζόρια και Ιλίτσιβετς.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ