2014-02-08 22:45:02
Φωτογραφία για Παραιτήθηκε από την εκπομπή της η Ελεονώρα Μελέτη;
Δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες ώρες τα σενάρια περί παραίτησης της Ελεονώρας Μελέτη απο την εκπομπή της, λόγω της απομάκρυνσης δύο εκ των συνεργατών της, της Ανθής Βούλγαρη και του Ευτύχη Γρυφάκη.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του PeopleGreece.com η σύμβαση των δύο δημοσιογράφων έληξε τον περασμένο Δεκέμβριο και οι ίδιοι γνώριζαν ότι θα υπάρξει η απαραίτητη αξιολόγησή τους από τον σταθμό, προκειμένου να συνεχίσουν, ανανεώνοντας τη συνεργασία τους. Η γνωστή παρουσιάστια και ο αρχισυντάκτης της εκπομπής, Θέμης Μάλλης επιθυμούσαν τη συνέχιση της συνεργασίας των δύο παιδιών, σε αντίθεση με τη διοίκηση του ενημερωτικού τομέα του Star, που ήταν αρνητική σε αυτό, και αποφάσισε οι δύο δημοσιογράφοι να απορροφηθούν σε άλλα τμήματα.

Ακόμα, όσον αφορά την φημολογούμενη παραίτηση της Ελεονώρας Μελέτη το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως μετά απο τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί της το PeopleGreece.com αποδεικνύεται ότι η παραίτηση της αποτελεί σενάριο επιστημονικής φαντασίς ενώ η ίδια φαίνεται πως ζήτησε χιουμοριστικά να γίνει ρεπορτάζ και να την ενημερώσουν... αν τελικά παραιτήθηκε.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ