2014-02-08 23:43:43
Φωτογραφία για Πάτρα: Έφυγε ο διοργανωτής του Promo Fight και άφησε στον αέρα τη διοργάνωση και τις πληρωμές! - Πανικός στο Τόφαλος
Πανικός επικρατεί στο ¨Τόφαλος¨ όπου γινόταν η διοργάνωση του Promo Fight. Πριν από λίγο ανακοινώθηκε από τα μικρόφωνα ότι ο διοργανωτής το έσκασε αφήνοντας πίσω του ... απλήρωτους και κρεμώντας τη διοργάνωση, σύμφωνα με το thebest.

Tρεις αγώνες πριν ολοκληρωθεί η διοργάνωση εμφανίστηκε η παρουσιάστρια και ανακοίνωσε ότι ντρέπεται πολύ για τον διοργανωτή που την κοπάνησε και κρέμασε όλη τη διοργάνωση.

Aποτέλεσμα, σύμφωνα με μάρτυρες της σκηνής, ήταν με την ανακοίνωση να διακοπούν οι αγώνες, να μείνουν απλήρωτοι οι νικητές (καθώς υπήρχαν χρημαιτκά) έπαθλα και κάποιοι προμηθευτές που δεν είχαν πληρωθεί από τους χορηγούς αλλά και να ακολουθήσει πλιάτσικο στα ψυγεία (βλέπε φωτο).

Το Promo Fight ήρθε για δεύτερη φορά στην πόλη μας και όλοι οι λάτρεις του kick boxing του μουάι τάι και επαγγελματικής πυγμαχίας είχαν δώσει ραντεβού για να παρακολουθήσουν τις μάχες στο ρινγκ.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ