2012-04-18 10:42:07
Φωτογραφία για Μια γυναίκα νεκρή και πέντε τραυματίες σε τροχαίο στο Ηράκλειο [video]
Με αίμα βάφτηκαν για μια ακόμα φορά οι δρόμοι της Κρήτης. Μία γυναίκα έχασε τη ζωή της και πέντε ακόμα άνθρωποι τραυματίστηκαν, μεταξύ αυτών και τρία μικρά παιδιά, σε φοβερό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε αργά χθες βράδυ στην Εθνική Οδό Ηρακλείου-Μοιρών στο ύψος του εργοστασίου Γιαννούλη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν 6 άτομα, "καρφώθηκε" στην κυριολεξία στο διαχωριστικό στηθαίο.

Διερχόμενοι οδηγοί αλλά και κάτοικοι της περιοχής προσπάθησαν να βοηθήσουν τους εγκλωβισμένους επιβάτες, ενώ κλήθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ. Ανάμεσα στους τραυματίες ήταν και τρία παιδιά με το μικρότερο να είναι μόλις ενός έτους.

Στο σημείο έφτασε κλιμάκιο της 3ης ΕΜΑΚ Κρήτης προκειμένου να απεγκλωβίσει τους τραυματίες απο τα συντρίμμια του αυτοκινήτου, όμως το έργο των πυροσβεστών ήταν ιδιαίτερα δύσκολο λόγο της σφοδρότητας της σύγκρουσης. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο του Ηρακλείου, με μια γυναίκα εξ αυτών να φέρει πολλαπλά κατάγματα στα κάτω άκρα, ενώ με ελαφρότερα τραύματα νοσηλεύονται τα παιδιά και ο οδηγός του οχήματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο οδηγός προφανώς δεν είδε έγκαιρα το διαχωριστικό στηθαίο, το οποίο σημειωτέον, κατασκευάστηκε πριν από λίγες εβδομάδες, ενώ οδηγοί που διέρχονται καθημερινά από την περιοχή καταγγέλλουν την ελλιπή σήμανση, χαρακτηρίζοντας το συγκεκριμένο τμήμα ως "παγίδα θανάτου".
prismanews.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ