2014-02-10 00:37:10
Φωτογραφία για ΔΣΑ: Χρειάζονται άμεσα απαντήσεις!
Το ζήτημα των ανέγκριτων προϋπολογισμών-ισολογισμών της τελευταίας τριετίας στον ΔΣΑ αναδεικνύεται σε ένα... σοβαρό ζήτημα της προεκλογικής περιόδου, ιδίως από τη στιγμή που η ηγεσία του Συλλόγου δεν έχει δώσει μέχρι σήμερα σαφείς απαντήσεις.

Μετά την απόφαση της 14ης Ιανουαρίου από το ΔΣ του Συλλόγου να παραπεμφθεί το ζήτημα στη Γενική Συνέλευση και αυτή να μην έχει συγκληθεί μέχρι σήμερα, η επίλυση του ζητήματος καθίσταται ακόμη πιο επιβεβλημένη, μέσα από το ανώτατο θεσμικό όργανο του ΔΣΑ.

Τα ερωτήματα περιμένουν απαντήσεις, όπως και οι διορισμοί και εκδόσεις της τριετίας. Εμείς, καθιστούμε σαφές ότι δεν επιθυμούμε την όξυνση του κλίματος και της αντιπαράθεσης για κανένα ζήτημα, πλην αυτών που αποκλειστικά απασχολούν τους δικηγόρους στη δύσκολη καθημερινότητά τους. Όμως, δεν μπορούμε να μείνουμε απαθείς στο παραπάνω σοβαρό θέμα που άπτεται των οικονομικών του Συλλόγου μας.

Εάν τελικώς υπάρχουν στοιχεία, τα οποία δεν έχουμε λάβει μέχρι σήμερα επισήμως από τις υπηρεσίες του Συλλόγου στα χέρια μας, ζητούμε να δοθούν όλα προς διαχειριστικό και οικονομικό έλεγχο από το Σώμα Ορκωτών Εκτιμητών, προκειμένου να διαλευκανθεί το θέμα αυτό.

Η λάσπη δεν μπορεί να προκύπτει ποτέ από επίσημα στοιχεία και δεδομένες αποφάσεις του ΔΣΑ.

Δημήτριος Βερβεσός

Θωμάς Καμενόπουλος

Γεώργιος Μπουλούκος

Ιωάννης Ραχιώτης

Χριστίνα Τσαγκλή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Aίσχος, ντροπή και αηδία... (90-53)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Aίσχος, ντροπή και αηδία... (90-53)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ