2014-02-10 07:40:21
Φωτογραφία για Αιγιάλεια: Ζεσταίνει μηχανές ο Δημήτρης Καλογερόπουλος και υπόσχεται...πρόσωπα-έκπληξη!
Ένα από τα μεγαλύτερα "μυστήρια" για τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές στην Αιγιάλεια, αποτελεί ο ρόλος που θα παίξει ο Δημήτρης Καλογερόπουλος σε αυτές. Η παράταξή του βεβαίως, έχει σπεύσει εγκαίρως να δηλώσει στον τοπικό τύπο πως δεν θα ήταν δυνατόν μια δημοτική ομάδα που πρώτευσε στον α' γύρο των εκλογών το 2010 και που την ψήφισαν σχεδόν οι μισοί Αιγιαλείς στον β' γύρο, να μην συμμετάσχει στις εκλογές, όμως ειδικά για τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας πολύς λόγος έγινε τους τελευταίους μήνες, με τη μία φημολογία να διαδέχεται την άλλη, χωρίς να έχει υπάρξει επίσημη διάψευση για καμία από τον ίδιο.

Πάντως, φαίνεται πως το πρόσφατο "ναυάγιο" συνεργασίας με τους Θανάση Παναγόπουλο-Χρήστο Γούτο, ίσως αποτέλεσε για τον κ. Καλογερόπουλο το "ταρακούνημα" που αρκετά στελέχη της παράταξής του περίμεναν, ώστε να εξεταστεί εκ νέου η περίπτωση αυτόνομης καθόδου του. Και εξετάζεται, ως φαίνεται.


Τις τελευταίες μέρες, παρατηρείται "οργασμός" συναντήσεων σε μικρότερο αλλά και ευρύτερο κύκλο, με τον κ. Καλογερόπουλο να καταμετρά δυνάμεις και παράλληλα να ερευνεί τις τυχόν αδυναμίες του. "Μετράμε δυνάμεις και απώλειες και προχωράμε" τονίζουν στελέχη της "Αυτοδιοικητικής Δράσης Αιγιαλείας".

Η "είδηση" πάντως έρχεται από στενό συνεργάτη του κ. Καλογερόπουλου, που μιλώντας στο filodimos.gr τόνισε πως η παράταξη έχει ήδη προχωρήσει σε δύο "δυνατές" μεταγραφές, οι οποίες δεν ανακοινώνονται ακόμα για ευνόητους λόγους. Υποψιαζόμαστε πως τουλάχιστον η μία μεταγραφή μάλλον αφορά σε αιρετό πρόσωπο, που θα προκαλέσει έκπληξη. Θα δούμε σύντομα αν πέσαμε μέσα στην εκτίμηση.

ΠΕΠΗ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ-filodimos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ