2014-02-10 12:04:17
Φωτογραφία για Αμαλιάδα: Τραυματίστηκε και περίμενε μισή ώρα το ασθενοφόρο!
Ένα πρωτοφανές περιστατικό με «πρωταγωνιστή» νεαρό τραυματία τροχαίου ατυχήματος καταγγέλθηκε... την Κυριακή από κατοίκους της Αμαλιάδας στο patrisnews.com.

Το ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ, κάτω από δυνατή βροχή, όταν Ι.Χ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με το μηχανάκι που οδηγούσε ο νεαρός στη διασταύρωση των οδών Φραγκαβίλλας και Δεληγιάννη.

Ο νεαρός βρέθηκε πεσμένος στον δρόμο και οι περίοικοι, μαζί με άλλους οδηγούς που σταμάτησαν στο σημείο, τηλεφώνησαν για ασθενοφόρο. Η απάντηση που πήραν ωστόσο, σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν στo patrisnews.com, ήταν ότι εκείνη την ώρα διαθέσιμο ασθενοφόρο υπήρχε μόνο στον Πύργο, οπότε ο τραυματίας θα έπρεπε να περιμένει.

Δεν πέρασαν παρά ελάχιστες στιγμές όταν στο σημείο σταμάτησε μία ακόμα οδηγός, η οποία επέστρεφε στο σπίτι της έχοντας φύγει από… το νοσοκομείο της Αμαλιάδας και ενημερώθηκε για το είχε συμβεί.

Η γυναίκα τούς είπε ότι φεύγοντας από το νοσοκομείο είδε ασθενοφόρο να μπαίνει και έτσι ξανατηλεφώνησαν. Σύμφωνα όμως με όσα μας καταγγέλθηκαν στo patrisnews.com η απάντηση ήταν ίδια.


Πέρασαν κάποια λεπτά με τον νεαρό να παραμένει πεσμένο στο δρόμο και τότε η γυναίκα αποφάσισε να πάει η ίδια στο νοσοκομείο για να δει τι γίνεται.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, η γυναίκα βρήκε το πλήρωμα του ασθενοφόρου, τους εξήγησε τι είχε συμβεί και ξεκίνησαν μαζί, με τη γυναίκα να «οδηγεί» το ασθενοφόρο με το Ι.Χ. αυτοκίνητό της, στο σημείο του ατυχήματος!

Το ασθενοφόρο που βρισκόταν στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας έφτασε στο σημείο, ενώ ύστερα από ελάχιστες στιγμές εμφανίστηκε και το ασθενοφόρο που είχε ξεκινήσει από τον Πύργο.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες ωστόσο των περίοικων, είχε ήδη περάσει μισή και πλέον ώρα από τη στιγμή του ατυχήματος!

patrisnews.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ