2014-02-10 12:58:06
Φωτογραφία για Γιορτάστε την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου παρέα με τον ερωτικό σταθμό της πόλης
Την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου το athensheart Mall στην Πειραιώς 180, θα γεμίσει... από μουσική, δώρα, εκπλήξεις, επώνυμους καλεσμένους, χαρούμενη διάθεση και φυσικά με τους ακροατές του ερωτικού σταθμού της πόλης!

Ανήμερα του Αγ. Βαλεντίνου το Love Radio 97,5 γιορτάζει τον έρωτα και σας καλεί όλους σε μια μοναδική τρίωρη live αναμετάδοση με τις ωραιότερες ερωτικές μουσικές επιλογές, στο εμπορικό κέντρο athensheart στην Πειραιώς!

Το Love Radio 97,5 και οι αγαπημένοι σας ραδιοφωνικοί παραγωγοί θα είναι εκεί παρέα με τους Onirama, τη Demy, τον Γιώργο Παπαδόπουλο και τον Στέλιο Λεγάκη για να σας υποδεχτούν από τις 6 το απόγευμα έχοντας ετοιμάσει για εσάς πολλές εκπλήξεις και αμέτρητα δώρα!

Ρομαντικά ταξίδια, γεύματα για δύο, δώρα καλλυντικών της εταιρίας Avon, μακιγιάζ, face painting, free pass για το παγοδρόμιο από το athensheart και πολλές δωροεπιταγές από το athensheart Mall!

Στην μεγάλη παρέα μας θα υποδεχτούμε και την Τάμτα η οποία θα κάνει την μεγάλη κλήρωση για ένα ταξίδι 5 ημερών στην Κύπρο με όλα τα έξοδα πληρωμένα!

Περάστε και φέτος την γιορτή των ερωτευμένων παρέα με το Love Radio 97,5!

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, 18.00-21.00 ραντεβού στο athensheart Mall! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ