2014-02-10 13:47:23
Φωτογραφία για ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ 11ΑΔΑ ΤΩΝ ΙΣΠΑΝΩΝ ΛΕΓΕΩΝΑΡΙΩΝ Ο ΜΑΡΚΑΝΟ! (ΡΗΟΤΟ)
Βασικός ξεκίνησε την αναμέτρηση με τη Βέροια ο Ιβάν Μαρκάνο, έχοντας μάλιστα καλή απόδοση και βοηθώντας τον Ολυμπιακό να περάσει... αέρας από τη Βέροια, επικρατώντας με 0-5. Οι ερυθρόλευκοι ήταν πολύ καλοί στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασαν στη νίκη, αφού ανέβασαν ταχύτητα.

Από εκεί και πέρα, η ιστοσελίδα "es.eurosport" ξεχώρισε για μια ακόμα αγωνιστική τους καλύτερους Ισπανούς που αγωνίζονται σε πρωτάθλημα εκτός της πατρίδας τους. Αυτή τη φορά απουσιάζουν οι Ρομπέρτο, Φουστέρ, αλλά και ο Μίτσελ όντας προπονητής, υπάρχει, όμως, το όνομα του Μαρκάνο, για τον οποίο τονίζεται «Ο πρώην παίκτης των Βιγιαρέλ, Χετάφε και Σανταντέρ έκανε το ντεμπούτο του ως βασικός στον Ολυμπιακό του Μίτσελ, παίζοντας στο κέντρο της άμυνας πλάι στον Γκαετάν Μπονγκ. Για μια ακόμα φορά, η ελληνική ομάδα ολοκλήρωσε τα 90 λεπτά του ματς χωρίς να δεχτεί γκολ. Άνετη νίκη των πρωτοπόρων της Superleague κόντρα στη Βέροια με 5-0».

Οι άλλοι δέκα Ισπανοί της καλύτερης 11άδας είναι οι: Αντριάν (Γουέστ Χαμ), Αθπιλικουέτα (Τσέλσι), Μεχία (Εργοτέλης), Ράνχελ (Σουόνσι), Αρτέτα (Άρσεναλ), Τιάγκο (Μπάγερν), Πάμπλο (Σουόνσι), Μάτα (Μάντσεστερ Γ.), Καγιεχόν (Νάπολι), Σοριάνο (Σάλτσμπουργκ), με προπονητή τον Γκουαρντιόλα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ