2014-02-10 14:00:16
Φωτογραφία για Ταυτοποίηση εισιτηρίων με...κουκούλες γίνεται;
Ο Παναθηναϊκός παρέμεινε Κυπελλούχος Ελλάδας, παρόλο που ο Αρης άγγιξε για 20 λεπτά το θαύμα. Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ημίχρονο πίστεψε πως αρκούσε η επίθεση για να πάρει το παιχνίδι. Σημείωσε 40 πόντους, αλλά τόσους σημείωσε και ο Άρης, ο οποίος ακόμα κι όταν ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 25-18 (13’), έμεινε ψύχραιμος κι έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Δεν ήταν μόνο η ενέργεια των παικτών του Άρη που τους επέτρεψε να μείνουν στο παιχνίδι. Ηταν και η soft άμυνα του Παναθηναϊκού, ο οποίος πίστευε πως αρκούσε αυτή για να καθαρίσει το παιχνίδι. Βέβαια έλειπε ο Γκιστ, ο οποίος βγάζει πολλή ενέργεια στην άμυνα, αλλά στο ημίχρονο βρεθήκαμε να ψιθυρίζουμε πως θα μπορούσε να γίνει μια τεράστια έκπληξη. Προφανώς, στο ημίχρονο έγινε σύσκεψη και ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε διαφορετικός. Η άμυνά του ήταν δυνατή, δούλεψε στα μις ματς, με καλές περιστροφές βρήκε ελεύθερα σουτ και ο Κάρι συνέχισε να δίνει λύσεις
. Ο Αρης δεν είχε καθαρό μυαλό, όταν η διαφορά πήγε στους 15 πόντους (55-40, 24’). Οι παίκτες του είναι νεαροί και δεν έχουν μάθει να κατανέμουν σωστά την ενέργειά τους, αλλά είναι τεράστια επιτυχία που έφτασαν ως τον τελικό. Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε πανάξια το 15ο Κύπελλο στην ιστορία, αλλά δεν γίνεται να μην χειροκροτήσεις αυτόν τον Αρη, ο οποίος έχει μόνο έναν ξένο στο ρόστερ και διαθέτει νεαρούς ταλαντούχους παίκτες που μερικοί εξ αυτών πέρσι έπαιζαν στους Νέους. Οσον αφορά την επόμενη μέρα των ομάδων, ο Παναθηναϊκός στοχεύει στην κατάκτηση τίτλων. Εχει μπροστά του την Ευρωλίγκα και το Πρωτάθλημα, ενώ ο Αρης από την πλευρά του θέλει να χτίσει μία ομάδα που θα έχει την αίγλη του παρελθόντος και να μειώσει την ψαλίδα που τον χωρίζει με τους Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό… Κι έδειξε πως είναι σε καλό δρόμο.

Υ.Γ: Τελικά, δυστυχώς οργανωμένους οπαδούς είδαμε στο γήπεδο. Από την στιγμή που η ΕΟΚ έκανε την ταυτοποίηση των εισιτηρίων, πρέπει η Ελληνική αστυνομία να αναλάβει τις ευθύνες της και να επιβάλλει την τάξη, διότι όταν βλέπεις κάποιον με κουκούλα μπροστά σου, δεν γίνεται να μην τον συλλαμβάνεις.

Πηγή: superbasket.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ