2014-02-10 18:40:13
Φωτογραφία για Οι Τούρκοι πιλότοι θα εκπαιδεύονται και σε εξομοιωτές της Τούρκικης Αεροπορίας !
Με τελετή στο Τσίγλι της Σμύρνης εντάχθηκαν σε υπηρεσία οι αναπτυχθέντες από την Havelsan εγχώριοι εξομοιωτές. Στο κέντρο αυτό που θα βγάζει πιλότους για την Πολεμική Αεροπορία βρίσκονται 6 τεμάχια εξομοιωτών για τα ΚΤ-1 αεροσκάφη και 4 τεμάχια για τα Τ-38Μ αεροσκάφη.

Στο κέντρο αυτό που είναι ένα από τα μεγαλύτερα του κόσμου και κατασκευάστηκε ακριβώς για τους υποψήφιους πιλότους, άρχισε ήδη να γίνεται εκπαίδευση στους εξομοιωτές, από την προετοιμασία ως την απογείωση για πτήση υπό διάφορες καιρικές συνθήκες και μέχρι για έκτακτες καταστάσεις. Οι υποψήφιοι πιλότοι μετά από αυτή την εκπαίδευση θα εκτελούν πτήσεις με ακόμη πιο ασφαλή τρόπο.

Μετά από την παρουσίαση του Κέντρου, μιλώντας ο υφυπουργός Αμυντικής Βιομηχανίας Μουράτ Μπαγιάρ είπε : ¨Το σχέδιο για τους εξομοιωτές που άρχισε το 2009 με την κορυφαία του απόδοση, πλέον είναι έτοιμο προς χρήση. Πριν από αυτό, η είσοδος νέων αεροσκαφών, η ολοκλήρωση εκσυγχρονισμού του, όλα έγιναν στα πλαίσια του σχεδιασμού της Πολεμικής μας Αεροπορίας
. Στην πράξη άρχισε να λειτουργεί από πέρσι. Θα συμβάλει πολύ στην εκπαίδευση των πιλότων. Θα βοηθήσει ιδιαίτερα στην ούτως η άλλως υψηλού εκπαίδευση των πιλότων. Κατασκευάστηκαν εξομοιωτές για όλα τα αεροπορικά συστήματα. Όλα αυτά αναπτύχθηκαν με εθνική τεχνολογία. Σημαντικό τμήμα των πραγματικών πτήσεων μεταφέρθηκε στους εξομοιωτές, εκτελέστηκαν 9 χιλιάδες ώρες πτήσης¨.

Ο αρχηγός της Πολεμικής Αεροπορίας στρατηγός Ακίν Οζτούρκ δήλωσε : Έχω απόλυτη πίστη πως οι διασφαλισθέντες με εθνικές δυνατότητες εξομοιωτές θα προσφέρουν για πολλά χρόνια τις σημαντικές τους υπηρεσίες προς τους πιλότους. Στην εποχή που βρισκόμαστε γίνονται εντυπωσιακά τεχνολογικά επιτεύγματα. Οι αλλαγές αυτές έχουν, μεγάλη σημασία για τον στρατό και την αεροπορία.

Εγκαινιάσαμε και τον πλέον εξελιγμένο εξομοιωτή για τα F-16.

Kokpit.aero 7/2/2014

 Δείτε όλο το άρθρο εδώ  : Το κείμενο περιέχει και άλλες τεχνικές λεπτομέρειες για την εκπαίδευση των πιλότων εκεί.

TurkikaNea.gr 

ΠΗΓΗ: http://veteranos.gr/tourki-piloti-tha-ekpedevonte-ke-se-exomiotes-tis-tourkikis-aeroporias/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ