2014-02-11 02:03:45
Φωτογραφία για Eπιτέλους «τρίποντο»! (1-0)
Έπειτα από 11 ολόκληρους αγώνες στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο ΑΡΗΣ κατάφερε επιτέλους να κερδίσει και να πανυγηρίσει τους 3 βαθμούς της νίκης κόντρα στον Πανιώνιο, σ'ενα ματς που θύμιζε πραγματικό ροντέο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά και από τις δύο ομάδες με δυνατά μαρκαρίσματα, πολύ ένταση και ζωντάνια με τον ΑΡΗ να πραγματοποιεί τη πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 30' μετά από απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Μπακασέτα με τη μπάλα να χτυπάει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του τερματοφύλακα του Πανιωνίου.

Ο ρυθμός του αγώνα μετά το μισάωρο έπεσε χωρίς να σημειωθεί κάτι τι ιδιαίτερο με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες στα αποδυτήρια χωρίς τέρματα.

Στην επανάληψη ο ΑΡΗΣ μπήκε ακόμη πιο δυνατά με προθέσεις να γίνει αποτελεσματικός πιέζοντας τον Πανιώνιο.

Η ουσία και το γκολ ήρθαν στο 58' έπειτα από εξαιρετική ενέργεια του Τσουμάνη, ο οποίος πάσαρε στον Τάτο και αυτός με τη σειρά του «σέρβιρε» στον Αγκάνθο με τον Ισπανό να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά.


Οι «κίτρινοι» μετά την επίτευξη του τέρματος οπισθοχώρησαν, ο Πανιώνιος βγήκε ψηλά ψάχνοντας την ισοφάριση, όμως η καλή αμυντική λειτουργία του ΑΡΗ κράτησε μακρυά τους φιλοξενόύμενους από την εστία του Διούδη.

Ο ΑΡΗΣ λίγο έλειψε να πετύχει και δεύτερο τέρμα στο 81' με τον Μανιά να πιάνει πραγματικό «κεραυνό» από το ύψος της μεγάλης περιοχής και τον Παπαδόπουλο να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο υπόλοιπο του αγώνα συν τα λεπτά των καθυστερήσεων η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε με τον ΑΡΗ να παίρνει επιτέλους το «τρίποντο» που τόσο πολύ χρειαζόνταν ενοψει της δύσκολης συνέχειας!

ΑΡΗΣ: Διούδης, Γιαννίτσης, Αγκάνθο (74' Κύργιας), Τάτος, Τσουμάνης, Μπακασέτας, Καμινιώτης (79' Οικονομόπουλος), Βανγκέλι, Μανιάς (90+3' Αγγελούδης), Μπουγαΐδης, Τσιάρας

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παπαδόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Αραβίδης, Λαμπρόπουλος, Μητρόπουλος, Παντίδος, Γιάννου (76' Ντούνης), Λάσνικ (69' Καμπάνταης), Παναγιωτούδης, Κολοβός
skepastro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ