2014-02-11 12:26:47
Φωτογραφία για Δήμος Αθηναίων – Αλεξία Έβερτ υποψήφια δήμαρχος με τη στήριξη Πολύδωρα – Ζώη...!!!
Γράφει ο Γιάννης Σπ. Παργινός

Ο στρατηγός άνεμος, έτοιμος να σαρώσει με πολιτική θύελλα ολόκληρο το πολιτικό-δημοτικό σκηνικό στον πρώτο Δήμο της χώρας.

Ο Βύρωνας Πολύδωρας είχε την ιδέα να προτείνει την Αλεξία Έβερτ, κόρη του αείμνηστου Μιλτιάδη Έβερτ, για υποψήφια δήμαρχο της πρωτεύουσας. Ο Χρήστος Ζώης αποδέχτηκε την πρόταση. Αναμένεται η θετική ανταπόκριση της κόρης Έβερτ.!Οι καλά γνωρίζοντες υποσρτηρίζουν πως σε περίπτωση καθόδου της κ. Έβερτ αυτόματα βγαίνει εκτός νυμφώνος ο Νικήτας Κακλαμάνης.!

Η «Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό», το νεοσύστατο κόμμα, σε περίπτωση που βγουν αληθινές οι πληροφορίες, θα ταράξει τα ήδη τρικυμιώδη νερά των πολιτικών και δημοτικών μας πραγμάτων. Οι επιτελείς του νέου κόμματος δηλώνουν ότι ετοιμάζουν κι άλλες πολιτικές εκπλήξεις.!

Επί του προκειμένου σημειώνεται ότι η οικογένεια Έβερτ έχει ρίζες στο δημοτικό μηχανισμό της πρωτεύουσας κι επηρεάζει μεγάλο κομμάτι της Αθηναϊκής κοινωνίας στην κεντροδεξιά της πλευρά.!


Η άλλη οικογένεια που μπορεί, επίσης σε μεγάλο βαθμό, να επηρεάσει τις δημοτικές εξελίξεις στην πόλη της Παλλάδας Αθηνάς είναι του πρώην δημάρχου αείμνηστου Δημήτρη Μπέη στην κεντροαριστερή πλευρά της Αθηναϊκής κοινωνίας.  Ενώ, δεν μπορεί να μην ληφθεί υπόψην από τον όποιο αναλυτή η επιρροή του άλλου Νέστορα των δημοτικών πραγμάτων, του Φώτη Προβατά, σε ότι αφορά την αριστερά.!

                                                                            Γ. Σπ. Π.
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Εγγυήσεις» χωρίς… εγγύηση
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Εγγυήσεις» χωρίς… εγγύηση
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ