2014-02-11 13:54:13
Φωτογραφία για «Άρπαξε» η στέγη διώροφος μονοκατοικίας στους Τοξότες – Στο Νοσοκομείο ένας ένοικος!
-Συνολικά 9 πυροσβέστες και τρία οχήματα στο σημείο της πυρκαγιάς Πυρκαγιά σε διώροφη μονοκατοικία στον οικισμό Τοξοτών του Δήμου Τοπείρου Ξάνθης ξέσπασε νωρίς το πρωί της Τρίτης, με τη Πυροσβεστική Υπηρεσία να επεμβαίνει άμεσα και να προλαβαίνει τα χειρότερα.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 8.15 με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βιομηχανικής Περιοχής Ξάνθης (Π.Υ. Βι.Πε.Ξ.) να σπεύδει στο σημείο με δύο οχήματα και έξι πυροσβέστες ενώ στο έργο της κατάσβεσης συνέδραμε και ένα όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης με τρεις άνδρες.

Από την πυρκαγιά καταστράφηκε η στέγη, ενώ απετράπη η επέκταση της πυρκαγιάς στις κρεβατοκάμαρες, την κουζίνα και το καθιστικό.

Στον τόπο των πυρκαγιές μετέβη και η Διοίκηση της Π.Υ. Βι.Πε. Ξ. ενώ ζητήθηκε η συνδρομή ασθενοφόρου του Ε.Κ.Α.Β. για παροχή πρώτων βοηθειών σε άτομο με καρδιακό πρόβλημα και το οποίο μεταφέρθηκε τελικά στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.

Τα αίτια εκδήλωσης της πυρκαγιάς ερευνώνται από το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Βι.Πε. Ξ. σε συνεργασία με την Εισαγγελία Πρωτοδικών Ξάνθης.

thrakitoday.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ