2014-02-11 19:53:52
Φωτογραφία για ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΚΑΜΠΕΛ...
Ο Ρομπέρτο έμεινε στον Ολυμπιακό και τώρα ήρθε η σειρά και του Κάμπελ να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο και να συνεχίσει την καριέρα του στο Λιμάνι και μετά το τέλος του καλοκαιριού.

Ο Κοσταρικανός δεν θέλει να αναφέρεται ανοιχτά στις προθέσεις του, ενώ κρατάει χαμηλούς τόνους, προκιμένου να μένει προσηλωμένος στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και να μην ασχολείται με τίποτα άλλο, πέρα από αυτό.

Την ίδια στιγμή, ωστόσο, ο μάνατζέρ του φαίνεται ότι μπαίνει στο... κόλπο για το μέλλον του Κοσταρικανού ποδοσφαιριστή. Είναι χαρακτηριστικό ότι η ιστοσελίδα «Al Dia» ανέφερε χθες ότι ο ατζέντης του Κάμπελ, Ζοακίμ Μπατίκα, βρίσκεται ήδη στην Αγγλία, με σκοπό να συζητήσει με τους ανθρώπους της Άρσεναλ και να μάθει τις προθέσεις τους για τον νεαρό πελάτη του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο εκπρόσωπος του Κάμπελ δεν είναι θετικός στο να πωληθεί από την Άρσεναλ ο παίκτης, καθώς θεωρεί ότι βρίσκεται σε μία πολύ σημαντική ομάδα, που πολύ δύσκολα θα... επιστρέψει εάν αποχωρήσει με κανονική μεταγραφή. Εντούτοις, σημειώνεται ότι επιθυμία του ίδιου του Κάμπελ είναι να εξετάσει και την προοπτική της παραμονής του στον Ολυμπιακό, καθώς είναι πάρα πολύ ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα πορεία της καριέρας του στους ερυθρόλευκους.


Αυτό που τονίζεται, λοιπόν, είναι ότι μία από τις προθέσεις του Μπατίκα είναι να συζητήσει με τη διοίκηση της Άρσεναλ το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Ολυμπιακό ο Κάμπελ και για τη νέα χρονιά, με έναν νέο ετήσιο δανεισμό. Άλλωστε αυτή ήταν μία εκδοχή που φέρεται να είχε μεταφέρει και ο Βαγγέλης Μαρινάκης στους οπαδούς τωμ ερυθρόλευκων στη Νέα Υόρκη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ