2014-02-11 20:21:14
Φωτογραφία για «ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΟΛΑΪΤΑΝ»
Για την ποδοσφαιρική εξέλιξη του Μάικλ Ολαϊτάν μίλησε σε δηλώσεις του στη Νιγηρία ο ατζέντης του επιθετικού του Ολυμπιακού, χαρακτηρίζοντάς τον μεγάλο κεφάλαιο για το Θρύλο.

Στο "allnigeriasoccer.com" μίλησε ο Πασχάλης Τουντούρης σχετικά με την πρόοδο του Ολαϊτάν. «Ο Μάικλ δουλεύει πολύ σκληρά από την ημέρα που εντάχθηκε στον Ολυμπιακό. Έχει παρουσιάσει μεγάλη βελτίωση. Εξελίσσεται συνεχώς ως παίκτης και έχει εξελιχθεί σε ένα σημαντικό και μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα», τόνισε στο ξεκίνημα των τοποθετήσεών του.

Τι όμως έχει βοηθήσει τον διεθνή χαφ; «Ευτυχώς για τον Μάικλ έχει την πλήρη στήριξη και εμπιστοσύνη από την διοίκηση της ομάδας, το τεχνικό τιμ και τους συμπαίκτες του. Όλοι τον έχουν βοηθήσει ώστε να προσαρμοστεί σε ένα δύσκολο και άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον», απάντησε.

Όσον αφορά την Εθνική ανδρών και το ενδεχόμενο της κλήσης του ο Τουντούρης επισήμανε: «Ο Μάικλ έχει ήδη εκπροσωπήσει την χώρα του στο Παγκόσμιο U20. Είναι παίκτης δηλαδή γνωστός στην Ομοσπονδία της Νιγηρίας. Τον ξέρουν από τότε που έπαιζε στην Βέροια.

Είμαι σίγουρος πως το τεχνικό επιτελείο γνωρίζει πολύ καλά την πρόοδό του και είναι σε θέση να κρίνει εάν μπορεί να βοηθήσει την Εθνική ανδρών ή όχι».

Ο εκπρόσωπος του νεαρού επιθετικού των ερυθρόλευκων δεν έθιξε πάντως το θέμα του νέου συμβολαίου για τον παίκτη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ