2014-02-12 00:57:08
Φωτογραφία για Κρατούμενος στον σταθμό Πόλης Χρυσοχούς ανέσυρε μαχαίρι και το κάρφωσε σε αστυνομικούς
Το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στις έξι το απόγευμα στο Προδρόμι της Πάφου. Ο 26χρονος δασοφύλακας ανακόπηκε για έρευνα από μέλη της ΥΚΑΝ καθώς εναντίον του εκκρεμούσε ένταλμα έρευνας.

Όταν τα μέλη της ΥΚΑΝ τον ανέκοψαν για έλεγχο, ο 26χρονος τους επιτέθηκε και τους τραυμάτισε ελαφρά. Ασκήθηκε η ανάλογη βία, έτσι ο 26χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς. Οι δύο αστυνομικοί διακομίστηκαν στο νοσοκομείο της Πόλης όπου αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών πήραν εξιτήριο.

Λίγο μετά τις δέκα το βράδυ, αστυνομικοί του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς έβγαλαν τις χειροπέδες από τον 26χρονο με σκοπό να τον ερευνήσουν και να τον οδηγήσουν στα κρατητήρια. Ο 26χρονος ανέσυρε μαχαίρι σουγιά και το κάρφωσε απανωτά σε 38χρονο αστυνομικό, τραυματίζοντας τον σοβαρά. Παράλληλα επιτέθηκε και κτύπησε στα γεννητικά όργανα δεύτερο αστυνομικό. Προκλήθηκε αναστάτωση και πανικός, ενώ αστυνομικοί που βρίσκονταν εκεί κατάφεραν να συλλάβουν τον 26χρονο.


Αιμόφυρτοι οι δύο αστυνομικοί διακομίστηκαν με ασθενοφόρο, αρχικά στο νοσοκομείο της Πόλης Χρυσοχούς και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Πάφου. Ο 38χρονος αστυφύλακας ο οποίος φέρει πέραν των πέντε μαχαιριών στο κεφάλι και το στήθος νοσηλεύεται στο χειρουργικό θάλαμο του νοσοκομείου, ενώ ο δεύτερος αστυνομικός ο οποίος κτυπήθηκε στα γεννητικά όργανα νοσηλεύεται στο παθολογικό θάλαμο. Η κατάσταση της υγείας τους θεωρείται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Για το συμβάν ενημερώθηκε ο Αρχηγός της Αστυνομίας, ο οποίος διέταξε έρευνα για να διαπιστωθούν τόσο οι λόγοι που ο 26χρονος δεν ερευνήθηκε και είχε στην κατοχή του, εντός του αστυνομικού σταθμού, μαχαίρι, όσο και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες επιτέθηκε και τραυμάτισε τους αστυνομικούς.

filoksenos.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ