2014-02-12 08:10:25
Φωτογραφία για Πάτρα: «Πόλεμος» για έναν οiκο aνοχής - Κλείνουν πάλι τους δρόμους οι κάτοικοι σε Σαραβάλι και Δεμένικα - Καταγγέλλεται εμφάνιση φουσκωτών
Κλιμακώνουν από σήμερα τις κινητοποιήσεις του κάτοικοι του Σαραβαλίου και των Δεμενίκων της Πάτρας οι οποίοι... αντιδρούν στην αδειοδότηση και τη λειτουργία ενός ακόμα oίκoυ ανoχής στην περιοχή τους.

Οι κάτοικοι δηλώνουν αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν τη λειτουργία του oίκoυ ανοχής και απειλούν με μπαράζ κινητοποιήσεων αρχής γενομένης από σήμερα.

Στις 3 μετά το μεσημέρι κάτοικοι και επαγγελματίες της περιοχής θα προχωρήσουν σε κατάληψη του οδοστρώματος της οδού Γλαύκου. Ο αποκλεισμός θα διαρκέσει μια ωρά ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να προχωρήσουν και σε άλλες μορφές κινητοποιήσεων

Οι φουσκωτοί

Επαγγελματίες και κάτοικοι του Σαραβαλίου και των Δεμενίκων κατήγγειλαν στους PatrasTimes πως στον απόηχο της πρώτης κινητοποίησης που πραγματοποίησαν έκανα στην περιοχή την εμφάνισή τους «φουσκωτοί» οι οποίοι μάλιστα κατάγονται από χώρα των Βαλκανίων. Κάποιοι υποστηρίζουν πως πρόκειται για εμφάνιση προσώπων που έλκουν την «καταγωγή» του από τη «μαφία» Βαλκανικής χώρας.

Την ίδια ώρα πρόσωπα που δραστηριοποιούνται στο χώρο του αθλητισμού «συστήνουν» σε κατοίκους της περιοχής και πρόσωπα που παίζουν ηγετικό ρόλο στην πραγματοποίηση των κινητοποιήσεων να «καθίσουν στην άκρη» για να μην βρεθούν προ εκπλήξεως.

patrastimes.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ