2014-02-12 13:16:14
Φωτογραφία για Παίρνει Ζίζιτς η Μακάμπι
Στα 34 του ο Αντρίγια Ζίζιτς είναι προ της προσθήκης στο ρόστερ της Μακάμπι, όπου τον πρότεινε ο επί χρόνια φίλος του και GM της "ομάδας του λαού", Νίκολα Βούιτσιτς.

Πέραν του ότι παίζει ακόμα μπάσκετ, πριν λίγο καιρό (για την ακρίβεια, στις 3 Ιανουαρίου) ο Αντρίγια Ζίζιτς άλλαξε και ομάδα και πήγε στην Αστάνα, του Πατ Καλάθη.

Όπως όλα δείχνουν, δεν θα μείνει εκεί, αλλά θα κάνει 11 τις ομάδες της καριέρας του και επτά τις χώρες που έχει δουλέψει, με την προσθήκη της Μακάμπι και του Ισραήλ (προηγήθηκαν οι Σπλιτ, Τσιμπόνα, Μπαρτσελόνα, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Γαλατασαράι, Σαραγόσα, Τσεντεβίτα, Βιλερμπάν και Αστάνα), αν επιβεβαιωθεί η πληροφορία του sport5.co.il που τον θέλει να συμφώνησε με την "ομάδα του λαού".

Το προξενιό το έκανε ο GM των Ισραηλινών και επί σειρά ετών φίλος του 34χρονου Κροάτη, Νίκολα Βούιτσιτς. Η αλήθεια είναι πως αναζητώντας τον αντικαταστάτη του τραυματία Σον Τζέιμς, η Μακάμπι πήγε από τον Λουκ Μπάμπιτ (άφησε τη Νίζνι Νόβγκοροτ για τους Πέλικανς), στον Τζούλιαν Ράιτ της Κράσνιε Κρίλια και από εκεί... στον Ζίζιτς. 

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ