2014-02-12 14:27:22
Φωτογραφία για ΕΥΓΝΩΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ Ο... ΜΕΤΖΑΝΙ! (ΡΗΟΤΟ)
Στη Βαλενσιέν συνεχίζει την καριέρα του ο Καρλ Μετζανί, ο οποίος θέλει να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, να βελτιωθεί και να δώσει το «παρών» στα γήπεδα της Βραζιλίας το καλοκαίρι.

Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού μίλησε σε γαλλικό ΜΜΕ και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την ευκαιρία που του δίνει η νέα του ομάδα.

«Νιώθω πολύ καλά εδώ και σε μία ομάδα που μου δίνει την ευκαιρία να παίζω κάθε Σαββατοκύριακο. Αυτό μου επιτρέπει να διεκδικήσω μια θέση ενόψει Μουντιάλ», είπε ο Αλγερινός, για να συνεχίσει «Είμαι ευγνώμων στην ομάδα που μου δίνει το ελεύθερο να είμαι ανταγωνιστικός. Θα κάνω τα πάντα για να αποφύγει τον υποβιβασμό».

Σχετικά με το ματς ενάντια στη Σλοβενία, που θα γίνει στις 5 Μαρτίου, κατέληξε. «Είναι αρκετοί μήνες που δεν έχω δει τους συμπαίκτες μου. Είναι μια ευκαιρία για επανένωση και να χαρούμε την πρόκρισή μας στο Μουντιάλ. Γνωρίζοντας τον Χαλίλχοτζιτς, είμαι σίγουρος πως θα ωθήσει τους παίκτες να εντείνουν τις προσπάθειές τους στις ομάδες που αγωνίζονται για να είναι σε φόρμα στο Μουντιάλ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ