2014-02-12 16:00:08
Φωτογραφία για ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ... EXTRA ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΥΡΩΠΗΣ!
Τις τελευταίες ημέρες ο Ολυμπιακός εμφανίζεται σε αρκετά μεταγραφικά σενάρια και αυτό είναι λογικό από τη στιγμή που οι ερυθρόλευκοι έχουν βγει στην αγορά για κάποιες... διορθωτικές κινήσεις.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή οι πρωταθλητές Ευρώπης, σύμφωνα με δημοσίευμα του "sentragoal.gr", αναζητούν καθαρό πλέι μέικερ και κοιτάζουν κάποιες πετριπτώσεις ξένων για να αλλάξουν τους Κόλινς και Μπέγκιτς αντίστοιχα. Ο Μάρντι Κόλινς δεν έχει απογοητεύσει με τις εμφανίσεις του, αλλά δεν είναι ο παίκτης που χρειαζόταν ο Ολυμπιακός για να αντικαταστήσει τον Εϊσι Λο.

Σε ό,τι αφορά τη θέση του σέντερ, ο Μπέγκιτς έχει δείξει πως είναι τελείως εκτός κλίματος, ωστόσο έχει μεγάλο συμβόλαιο, το οποίο... δύσκολα «σπάει». Οι ερυθρόλευκοι υποστηρίζουν πως αμφότεροι θα παραμείνουν στην ομάδα έως το τέλος της χρονιάς, αλλά παράλληλα κοιτάζουν στην αγορά για κάποια καλή περίπτωση παίκτη.

Η ανάγκη για πλέι μέικερ που θα μπορεί να εκτελεί και να δημιουργεί είναι μεγαλύτερη απ' ό,τι για σέντερ. Φυσικά δεν πρόκειται να γίνει κάποια βιαστική κίνηση από πλευράς Ολυμπαικού, αλλά αν βρεθεί ο παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά, τότε θα αποκτηθεί, κάτι που μοιάζει ξεκάθαρο τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ο Ολυμπιακός έχει περιθώριο έως το τέλος του πρώτου γύρου του Tοp-16 προκειμένου να προλάβει τη διορία της Ευρωλίγκα, ενώ ένα θέμα που τίθεται είναι το τι θα γίνει στο πρωτάθλημα όπου η κάθε ομάδα έχει δικαίωμα να χρησιμοποιεί έξι ξένους και ο Ολυμπιακός έχει επτά.

Ο Τζαμάριο Μουν έχει κερδίσει με το σπαθί του τη θέση και δεν τίιθεται θέμα να παραμείνει εκτός ο Πέτγουεϊ. Σε αυτήν την περίπτωση, αυτός που αναμένεται να βγει εκτός ενεργού ρόστερ είναι ο Μίρζα Μπέγκιτς, ο οποίος συν τοις άλλοις δεν ταιριάζει στο ματσάρισμα των ψηλών του Παναθηναϊκού.

ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΕΡΜΑΝΤΙΝΙ

«Δεν ξέρω αν θα επέστρεφα στον Ολυμπιακό. Ισως να το σκεφτόμουν αν με θέλουν ώστε να παίζω περισσότερο» δήλωσε ο Γκιόργκι Σερμαντίνι σε ισπανική ιστοσελίδα ερωτηθείς για το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ευρώπης, ενώ τόνισε πως ο ίδιος αλλά και ο ατζέντης του δεν έχουν δεχθεί κρούση από τους πρωταθλητές Ευρώπης. Είναι ξεκάθαρο πως ο Γεωργιανός σέντερ θέλει μεγάλο χρόνο συμμετοχής και στον Ολυμπιακό δεν πρόκειται να τον βρει.

Ενα ακόμη σημαντικό στοιχείο στη συγκεκριμένη περίπτωση, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, είναι το μπάι άουτ που θα ζητήσει η Σαραγόσα δεδομένου πως η ισπανική ομάδα βρίσκεται εντός στόχων και δεν έχει κάποιο λόγο για να τον παραχωρήσει. Έτσι θεωρείται πολύ δύσκολο ο Ολυμπιακός να "κυνηγήσει" την υπόθεση Σερμαντίνι και λογικά θα στρέψει αλλού το ενδιαφέρον του για τη θέση του σέντερ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ