2014-02-12 21:25:26
Φωτογραφία για ΚΑΖΑΖΗΣ, ΚΟΥΡΝΕΤΑΣ ΚΑΙ ΓΙΟΡΝΤΑΝΟΦ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΜΕ... ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!
Πραγματοποιώντας την καλύτερη του φετινή εμφάνιση ο Ολυμπιακός κέρδισε με 3-1 σετ την Νίζνι Νόβγκοροντ στον επαναληπτικό του Challenge Round του Cev Cup που διεξήχθη στο Ρέντη αλλά αποκλείστηκε από τα ημιτελικά αφού έχασε με 15-8 το «χρυσό» σετ. Η ομάδα μας έπιασε σπουδαία απόδοση για τρία σετ κατάφερε να γυρίσει το εις βάρος της 0-1 σε 3-1 και αφού «έσβησε» την ήττα στη Ρωσία έδειχνε ικανή να συνεχίσει προς τους τέσσερις της Ευρώπης. Η κούραση όμως και η ανωτερότητα των Ρώσων φάνηκε στο «χρυσό» σετ και η ομάδα μας δεν πήρε την μεγάλη πρόκριση. Ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι την Ευρώπη και συνεχίζει πλέον με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του νταμπλ στην Ελλάδα. Η ομάδα του Δημήτρη Καζάζη έδειξε τα … δόντια της και έστειλε μήνυμα με πολλούς αποδέκτες εντός των συνόρων.

Η Νίζνι Νόβγκοροντ που είναι μια από τις πιο πλούσιες ομάδες της Ευρώπης αν και προηγήθηκε με 0-1 σετ πήρε άμεσα την «απάντηση» της από τον Ολυμπιακό
. Μετά από τρία εκπληκτικά σετ ο Ολυμπιακός κοίταξε κατάματα και την πρόκριση. Στο 4ο σετ όμως ο Νικολάι Παλβλόφ έκανε σπουδαία εμφάνιση δίνοντας προβάδισμα με 1-4 στην ομάδα του. Ο Ολυμπιακός μείωσε σε 6-8 αλλά δεν μπόρεσε ν’ ακολουθήσει τους Ρώσους και έχασε την πρόκριση. Κέρδισε όμως το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου του που ήταν εκπληκτικός και πίστεψε στο… θαύμα.

Το παρών στο γήπεδο έδωσε ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Μιχάλης Κουντούρης, ο Αντιπρόεδρος Αλέκος Αδαμαντόπουλος, ο Αντιπρόεδρος του ΤΑΑ Παντελής Ταρνατόρος, ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Δαλέζιος, ο Ταμίας του ΔΣ του ΟΣΦΠ Δημοσθένης Λαζαρίδης και το μέλος του ΤΑΑ Λευτέρης Χρυσοφάκης.

Ο τεχνικός της ομάδας μας Δημήτρης Καζάζης μετά από το τέλος του αγώνα σημείωσε: «Συγχαρητήρια στους αθλητές μου. Έκαναν μια τεράστια εμφάνιση και έδειξαν σε όλους το ευρωπαϊκό πρόσωπο του Ολυμπιακού. Παίξαμε πολύ καλά απέναντι σε μια πανίσχυρη ομάδα με τεράστιο μπάτζετ. Τους κοιτάξαμε στα μάτια αλλά στο χρυσό σετ πίεσαν σε όλους τους τομείς οι Ρώσοι και δεν αντέξαμε. Θέλω έστω και με λίγες ημέρες καθυστέρηση να αφιερώσω αυτή τη νίκη στα αδικοχαμένα παιδιά της Θύρας 7. Θέλαμε να τους αφιερώσουμε τον πρόκριση αλλά δεν τα καταφέραμε. Θέλω να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την παρουσία του και την στήριξη. Τον έχουμε στεναχωρήσει αλλά θέλω να πω σε όλους πως αυτή η ομάδα εκεί που θα κρίνονται οι τίτλοι θα είναι όπως πρέπει και όπως θέλουμε όλοι μας. Στόχος μας είναι το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο και είμαστε μέσα και στους δυο αυτούς στόχους»

Ο πασαδόρος της ομάδας μας Βασίλης Κουρνέτας είπε: «Φτάσαμε τόσο κοντά αλλά δεν τα καταφέραμε. Κερδίσαμε όμως μια πολύ δυνατή ομάδα και δείξαμε το πρόσωπο που όλοι θέλουμε. Μας γέμισε αυτοπεποίθηση αυτή η νίκη και μακάρι να συνοδεύονταν και από την πρόκριση. Συνεχίζουμε με στόχο να παραμείνουμε στην κορυφή στην Ελλάδα»

Ο διαγώνιος μας Μπόγιαν Γιορντάνοφ σημείωσε: «Παλέψαμε και κερδίσαμε μια πολύ δυνατή ομάδα. Σίγουρα θα μπορούσαμε να προκριθούμε αλλά φάνηκε η κούραση από τα προηγούμενα τέσσερα σετ. Δείξαμε πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι μας και θα συνεχίσουμε έτσι δυνατά στην Ελλάδα»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ