2014-02-12 21:50:32
Φωτογραφία για «ΤΡΕΧΟΥΝ» ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΠΕΛ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ... ΘΕΤΙΚΕΣ!
Ημέρες... Κάμπελ στον Ολυμπιακό, με τους Άγγλους να αποκαλύπτουν πως οι επαφές είναι στο τελευταίο στάδιο, ενώ ο Βενγκέρ ετοιμάζεται να δώσει το... «ΟΚ» για τη μεταγραφή!

Μετά την παραμονή του Ρομπέρτο στο Λιμάνι, τα πλάνα των ερυθρόλευκων στρέφονται στον Κάμπελ και την ολοκλήρωση της μεταγραφής του. Ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει ήδη τον κύκλο επαφών με τους "κανονιέρηδες", έχει εκδληλώσει το έντονο ενδιαφέρον για την ολοκλήρωση του deal, ενώ η Άρσεναλ δεν είναι σε καμία περίπτωση αρνητική για την παραχώρησή του, αρκεί να μπει στα ταμεία της ομάδας ένα σεβαστό ποσό.

Ο Βενγκέρ θέλει μεταγραφική ενίσχυση και ο Κάμπελ δεν φαίνεται να είναι στα πλάνα του, ενώ ένα ποσό κοντά στα 4 εκατ. λίρες θα ήταν ιδανικό για τους Λονδρέζους, όπως άλλωστε τονίζουν δημοσιεύματα από την Αγγλία.

«Είναι καθαρά θέμα των 2 ομάδων να τα βρουν. Δηλαδή να συμφωνήσουν ο Ολυμπιακός και η Άρσεναλ», επισήμανε αρχικά ο εκπρόσωπος του παίκτη σε νέες του δηλώσεις στην Αγγλία και πρόσθεσε:


«Για τον Τζόελ είναι δύσκολο να ανήκει σε μία ομάδα όπως η Άρσεναλ και να μην παίρνει ευκαιρίες.

Στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό είναι πολύ χαρούμενος. Όσο για επιστροφή στην Άρσεναλ; Όχι δεν το νομίζω να γυρίσει για να μείνει εκτός ή να κάθεται στον πάγκο».

Πάντως σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, το θέμα έχει προχωρήσει αρκετά, οι εξελίξεις τρέχουν και γίνεται λόγος πως ο Μίνο Ραϊόλα, ο μάνατζερ που ήταν και στο deal της Φούλαμ για τον Μήτρογλου έχει εμπκαλεί και στο θέμα του Κοσταρικανού. Οι σχέσεις του με τον Βενγκέρ άλλωστε είναι εξαιρετικές και τις τελευταίες ώρες... τρέχει και την περίπτωση του Κάμπελ!

Μάλιστα, οι επαφές έγιναν και χθες για άλλα μεταγραφικά ζητήματα, όμως στην ατζέντα... υπήρχε και ο 22χρονος μεσοεπιθετικός.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ