2014-02-13 10:25:29
Φωτογραφία για Αναγνώστης πρώην ελεύθερος επαγγελματίας αναφέρει ότι δεν πήρε επίδομα ανεργίας από τον ΟΑΕΔ
Ήμουν ελ. επαγγελματίας σχεδόν 5 χρόνια λόγω της κρίσης δεν άντεξα και έκλεισα τα βιβλία μου και είμαι πλέον άνεργος.

Ας σημειώσω ότι τα τελευταία 3 χρόνια έδινα εισφορές υπέρ ΟΑΕΔ.

Πάω λοιπόν να πάρω το επίδομα ανεργίας αφού πρώτα με υποχρέωσαν να πληρώσω όλες τις εισφορές για τον ΟΑΕΕ και αφού θεωρούσα ότι πληρούσα όλες τις προυποθέσεις και μετά από ένα μήνα βγαίνει απποριπτική απάντηση γιατί λένε τα τελευταία 2 χρόνια προ αιτήσεως το Συνολικό Οικογενειακό Καθαρό Εισόδημα υπερβαίνει τις 30000 και για τα 2 έτη.

Να σημειωθεί ότι το Δηλωθέν μου Οικογενειακό Εισόδημα ήταν 34000 ευρώ οι εισφορές μου υπέρ ΟΑΕΕ ήταν τουλάχιστον 6700 το ενοίκιο του σπιτιού που μένω ήταν 13200 και δεν σας υπολογίζω ούτε ΔΕΗ,ΟΤΕ,ΕΥΔΑΠ, ασφάλειες, γιατρούς κτλ μέσα στην διετία θεωρώ μπορείτε εύκολα να καταλάβετε ότι το ΚΑΘΑΡΟ ΜΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΜΕΤΑ ΒΙΑΣ ΞΕΠΕΡΝΑΓΕ ΤΙΣ 12 ΜΕ 13000 ΤΑ 2 ΕΤΗ ΔΗΛΑΔΗ 500 ευρω το μήνα με 1 ανήλικο τέκνο.


Οταν λοιπόν τους έκανα αυτές τις απλές ερωτήσεις και τους έθεσα μπροστά σε αυτά τα βασικά μαθηματικά αρκέστηκαν να μου ρίξουν στα μούτρα την ακόλουθη εγκύκλίο.

http://www.oaed.gr/images/NEA-ANAKOINWSEIS/ASFALISI/bohtanergiasaytotelwn13.pdf

Η οποία αποτελεί τροποποιτική όλων των εγκυκλίων που μέχρι στιγμής είχαν ανεβεί στο διαδίκτυο και μπορείτε εύκολα στο διαδίκτυο να εντοπίσετε τις αρχικές εγκυκλίους χωρίς διευκρινίσεις!

Εάν επιθυμείτε μπορώ να σας ανεβάσω όσες θέλετε που πουθενά δεν αναφέρεται αυτή η διευκρίνιση του τι το Υπουργείο θεωρεί καθαρό Ηθελα απλά να μάθει ο κόσμος την κοροιδία που παίζεται σε βάρος του πιο ευαίσθητου κομματιού της κοινωνίας των ανέργων από όπου και εάν αυτοί προέρχονται πόσο μάλλον τους ελ. επαγγελματίες που ξαφνικά βρέθηκαν στον δρόμο και στον ΟΑΕΔ και στο τέλος να τους κοροιδεύει και αυτός.

Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ